در پی سفر احمدی‌نژاد به جزیره ابوموسی

شورای همکاری خلیج فارس از مواضع گستاخانه امارات دفاع کرد

بازديد احمدي‌‌نژاد از جزيره بوموسي با جوسازي‌هاي شديدي از سوي مسوولان اماراتي، اتحاديه عرب و شوراي همكاري خليج فارس مواجه شد.

در همين راستا شوراي همكاري خليج فارس در اقدامي مداخله‌جويانه و در حمايت از اين ادعاي توخالي با محكوم كردن سفر رييس دولت دهم  به اين منطقه در بيانيه‌اي مدعي شد كه اين بازديد نقض حاكميت دولت امارات به شمار مي‌رود نه تغيير وقايع تاريخي و حقوقي و حاكميت امارات بر جزاير سه گانه.

به گزارش ایسنا، در ادامه اين جوسازي‌ها، پارلمان امارات نيز در بيانيه‌اي اين مساله را محكوم و سخنراني احمدي‌نژاد در جمع مردم ابوموسي را «سخنراني تحريك آميز» خواند. در اين بيانيه ادعا شد كه سخنراني رييس دولت جمهوری اسلامی مخالف با توافقات انجام شده ميان دولت امارات و ايران براي جلوگيري از افزايش تنش‌ها در زمان فعلي است.

به گزارش روزنامه‌ الامارات اليوم، عبداللطيف بن راشد الزياني، دبيركل شوراي همكاري خليج فارس اين بازديد را اقدامي غيرمسوولانه خواند و ادعا كرد كه اين اقدام هرگز با سياست حسن هم‌جواري كه كشورهاي عضو شوراي همكاري با ايران در پيش گرفتند، هم‌خواني ندارد. علاوه بر آن اين اقدام هرگز با تلاش‌هاي مسالمت‌آميزي كه كشورهاي عضو براي حل اين مساله دنبال مي‌كنند، سازگاري ندارد.

اتحاديه عرب نيز در دخالتي آشكار اين بازديد را اقدامي توجيه‌ناپذير خواند و مدعي شد كه اين مساله نقض آشكار تلاش‌هاي مسالمت‌آميز براي حل اين مساله بوده است.

نبيل العربي، دبيركل اين اتحاديه در بيانيه‌اي با بيان اين ادعاي واهي كه با نگراني بسيار اخبار مربوط به سفر احمدي‌نژاد به جزيره ابوموسي را پيگيري مي‌كند، اعلام كرد كه بايد از اين گونه اقدامات كه موجب افزايش تنش‌ها در منطقه و تيره شدن روابط كشورهاي عربي و ايران مي‌شود، خودداري كرد.

او در ادامه ضرورت در پيش گرفتن راه‌حلي مسالمت‌آميز از طريق انجام مذاكرات مستقيم و يا ارجاع پرونده به دادگاه لاهه را خواستار شد. در همين حال علي سالم الدقباسي، رييس اتحاديه بين‌المجالس كشورهاي عربي نيز با صدور بيانيه‌اي مدعي شد كه بازديد رييس جمهور ايران از ابوموسي بيانگر حسن نيت ايران و تلاش آن براي ايجاد روابط دوستانه و حسن همجواري با امارات و ساير كشورهاي منطقه نيست.

در ادامه اين جوسازي‌ها، امارات روز گذشته در اعتراض به اين بازديد سيف محمد عبيد الزعابي، سفير خود در تهران را به منظور «مشورت» فراخواند.

مطالب مرتبط

ترامپ خواستار لغو محاکمه نتانیاهو به اتهام فساد شد

این دومین‌بار در چند روز اخیر است که آقای ترامپ با حمایت از آقای نتانیاهو خواستار لغو محاکمه او می‌شود. با این تفاوت که رئیس‌جمهوری آمریکا این‌بار بحث کمک‌های ایالات متحده به اسرائيل را به میان آورد

حبس ۲ تا ۵ سال برای ارسال تصاویر یا فیلم به شبکه‌های خارج از کشور در لایحه تازه

در ماده نهم، این قانون شامل مواردی نیز می‌شود که پیش از تصویب آن رخ داده‌اند؛ موضوعی که با اصل ۱۶۹ قانون اساسی جمهوری اسلامی و قانون مجازات اسلامی در تعارض است، زیرا قوانین کیفری نباید عطف به ماسبق شوند

فاجعه انسانی در زندان تهران بزرگ

سخنگوی قوه قضائیه اعلام کرده است که تاکنون «مطابق آمار رسمی ارائه شده» ۷۱ نفر از کادر اداری زندان، سربازان وظیفه، محکومین زندانی، خانواده محکومین و همسایه‌ها در حمله اسرائیل به زندان اوین کشته شده‌اند

مطالب پربازدید

مقاله