شنیده شده است که
ملاقات محمدجواد ظریف و جان کری با تقاضای کری از ظریف پس از خاتمه دیدار آن ها در قالب 5+1 صورت گرفته است.
طبق همین شنیده در پایان این دیدار و هنگام ترک سالن ملاقات کری به ظریف نزدیک شده واز او پرسیده است آیا می توانیم دقایقی خصوصی با یکدیگر صحبت کنیم؟ ظریف این تقاضا را پذیرفته و از آنجا که ظریف به خوبی به زبان انگلیسی صحبت می کند آن ها بدون حضور مترجم به مدت 25 دقیقه صحبت کرده اند.
این دیدار دو به دو بدون حضور مترجم ویا هیچ ایرانی دیگری (که معمولا از سوی وزارت اطلاعات و نیروهای امنیتی در میان این نوع هیئت ها در پوشش های مختلف حضور دارد) صورت گرفته است. ظریف طبق معمول هفته های اخیر گفته است گزارش این دیدار را درصفحه فیس بوک خود خواهد نوشت. گویا در این دیدار علاوه بر مسائل هسته ای در باره مسائل منطقه ای به خصوص سوریه نیز گفت و گو صورت گرفته است.
هم چنین گفته می شود در مکالمه بارک اوباما و حسن روحانی که با تلفن اوباما صورت گرفته اوباما ضمن ابراز امیدواری در رابطه با حل مسئله هسته ای و نیز مسئله سوریه در پایان به زبان فارسی «خداحافظی» کرده است. همچنین روحانی نیز به انگلیسی آرزوی روز خوبی برای اوباما داشته است.
خاطرنشان می شود طرف آمریکایی (توسط سوزان رایس)گفته است تقاضای این تلفن از سوی ایران مطرح شده است. اما در مورد دیدار کری- ظریف هنوزادعایی طرح یا تکذیب نشده است.