دولت فرانسه اعلام کرد روز دوشنبه اطلاعات طبقه بندی شده ای را در اختیار نمایندگان ارشد پارلمان این کشور قرارداد که حاکی از رخ دادن حمله سنگین شیمیایی در حومه دمشق و مقصر بودن حکومت بشار اسد است.
به گزارش رادیو فردا نخست وزیر فرانسه گفت که دستگاه های اطلاعاتی این کشور براساس فیلم های ویدیویی، دستکم ۲۸۱ جسد را شمرده اند که در حمله شیمیایی کشته شده اند و گزارش های مربوط به کشته شدن حدود ۱۵۰۰ تن با تلفاتی که درمواقع چنین حمله سنگین شیمیایی وارد می شود، مطابقت دارد.
در این گزارش افزود شده است که این حمله با پرتاب راکت انجام شده و به اعتقاد مقام های اطلاعاتی فرانسه، مخالفان چنین توانایی ندارند.
به گزارش خبرگزاری فرانسه، پارلمان این کشور روز چهارشنبه موضع دولت را درارتباط با سوریه بررسی می کند.
از سوی دیگر بشار اسد در مصاحبه با روزنامه فیگارو فرانسه را تهدید کرده و گفته است در صورت شرکت در جنگ فرانسه دشمن سوریه خواهد شد. وی از تبعات منفی این جنگ بر منافع فرانسوی ها سخن گفته و از بروز جنگی منطقه ای در صورت حمله به سوریه سخن گفته است.