مسعود سلطانی فر:

اصلاح طلبان برای فتح خاکریزهای از دست رفته برنامه دارند

عضو اصلاح طلب دور چهارم شورای شهر تهران با بیان اینکه اصلاح طلبان به دنبال برنامه ریزی برای انتخابات آینده بخصوص مجلس دهم هستند گفت: ما معتقدیم باید حقمان را از راهها دموکراتیک و قانونی بگیریم به همین خاطر بدنبال آن هستیم تا خاکریزهای از دست رفته را یکی پس از دیگری بدست آوریم.

مسعود سلطانی فر عضو اصلاح طلب شورای شهر تهران در گفت و گو با  مهر، با اشاره به برنامه اصلاح طلبان در عرصه سیاسی کشور و رقابت های انتخاباتی گفت: بالاخره مجموعه فعالان سیاسی هیچ وقت در منزل نمی نشینند بلکه خود را برای هر صحنه و کشمکش سیاسی آماده کرده و برنامه ریزی می کنند.

وی با بیان اینکه اصلاح طلبان قطعا برای انتخابات آینده مجلس در حال برگزاری جلسه ، بحث و گفتگو و برنامه ریزی هستند گفت: اینکه ما بخواهیم برنامه نهایی خودمان را امروز مطرح کنیم نمی شود بلکه این مباحث برای آینده است.

وی گفت: ما معتقدیم هر کسی باید در کشور از راه دموکراتیک و قانونی حق خودش را بگیرد و اصلاح طلبان در تلاشند تا با برنامه ریزی خاکریزیهای از دست رفته را یکی یکی بدست آورند.

در پاسخ به این سئوال که به نظر شما کابینه روحانی چقدر توانسته است انتظارات اصلاح طلبان را برآورده کند خاطرنشان کرد: در مجموع افراد کارآزموده و با تجربه ای در دولت وجود دارند و من امیدوارم بتوانند اوضاع کشور را سرو سامان دهند.

وزیر پیشنهادی سابق روحانی برای تصدی وزارت ورزش و جوانان در خصوص معرفی صالحی امیری به عنوان وزیر جدید ورزش و جوانان از سوی روحانی گفت: صالحی امیری مدیر بسیار مجرب و توانمندی است وی قطعا میزان موفقیتش در وزارت ورزش و جوانان بیش از من خواهد بود و توصیه می کنم همه کمک کنیم تا او رای بیاورد.

سلطانی فر در پاسخ به این سئوال که گفته می شود شاید صالحی امیری به دلیل مواضع سیاسی اش موفق به کسب رای اعتماد از مجلس نشود گفت: مواضع سیاسی صالحی امیری کاملا حکومتی است و به چارچوب هایی که باید باور داشته باشد کاملا اعتقاد دارد.

خاطرنشان می شود سلطانی فر نتوانست از مجلس رای اعتماد بگیرد. علاوه بر نقش مافیای ورزش در حذف بی سرو صدای وی به نظر می رسد نزدیکی وی به مهدی کروبی یکی از رهبران جنبش سبز ایران و فعالیت در ستاد انتخاباتی او بی تاثیر نبوده است.

مطالب مرتبط

ضیا نبوی

اگر قرار است در کشاکشِ این تراژدی هولناک، جبهه‌ای را انتخاب کنیم، بهتر آن است که آن سو، طرفِ زندگی باشد و ازینکه بواسطه یک چنین انتخابی چگونه داوری می‌شویم و مطابقِ گفتارهای زندگی‌ناباورِ موجود، در کدام دسته قرار می‌گیریم، پروایی نداشته باشیم. اگر آری گفتن به شیوه‌ی پوششی که می‌پسندیم ما را از نظر مدافعین وضعیت، در صفِ براندازان تعریف می‌کند، نهراسیم و اگر بواسطه‌ی آری گفتن به غریزه‌ی زیستن یا همدلی با هموطنانمان آسیب‌دیده‌ از جنگ در صف مدافعین نظام قرارمان می‌دهند، پروایی نداشته باشیم.

گزاره ای خطرناک برای ایران و‌ همه‌ی ما ایرانیان

همه می‌دانیم جنگی که اکنون درگرفته، محصول مشترک «نظم بین الملل نابرابر» و وحشی، از یک طرف و «ساختار غیردموکراتیک و فاسد داخلی» از سوی دیگر است.
«این جنگ ما نیست، جنگ جمهوری اسلامی با اسراییل است». خطر این گزاره برای ایران و‌ همه‌ی ما ایرانیان در شرایط کنونی، بسیار بیشتر از جنگنده های F35 است. این گزاره ایست که اسراییل، خیلی بیشتر از ادوات جنگی اش روی آن حساب باز کرده است و بال رسانه ای اش یعنی شبکه اینترنشنال بسیار عریان در حال القای آن است و بی پروا مردم را به شورش دعوت می کند. متاسفانه بستر چنین گزاره ی خطرناکی را با هزار آه و افسوس، فساد نظام سیاسی ایران مهیا کرده است.

در پی حمله اسرائیل به مناطق غیرنظامی

بنا بر گزارش‌های منتشرشده در رسانه‌های بین‌المللی همچون هدف اصلی حملات، ایجاد اختلال در زیرساخت‌های برنامه هسته‌ای ایران و ضربه به فرماندهان ارشد نظامی اعلام شد. با این حال، شواهد میدانی و گزارش‌های منابع داخلی ایران از تلفات گسترده میان شهروندان غیرنظامی حکایت دارد.

مطالب پربازدید

مقاله