روزنامه الدیار لبنان:

اسد فرماندهی اتاق جنگ را در مکانی نامعلوم به دست گرفته است

روزنامه الدیار لبنان اعلام کرد، بشار اسد شخصا اداره اتاق عملیات نیروهای نظامی سوریه را در منطقه‌ای نامشخص بر عهده گرفته است.

به گزارش  ایسنا به نقل از روزنامه الدیار لبنان، بشار اسد، رئیس‌جمهوری سوریه به بیشتر تماس‌های تلفنی خود پاسخ نمی‌دهد و اداره اتاق عملیات جنگ سوریه را به همراه تیمی از افسران عالی رتبه سوری بر عهده دارد. اتاق عملیات در استحکامات نظامی ارتش در زیر زمین و در منطقه‌ای نامشخص از خاک سوریه قرار دارد.

بنا به نوشته این روزنامه اسماء اسد، همسر بشار اسد نیز به همراه فرزندانش در مکانی امن به سر می‌برند. این در حالی است قربانیان اصلی این جنگ احتمالی خانواده های بی پناه هستند.

علاوه بر این بقیه مسئولان سوری نیز خانواده‌هایشان را در مکان‌های امنی اسکان داده‌اند که بنا به نوشته روزنامه الدیار این مکان‌ها پناه‌گاه‌های مجهز زیرزمینی است که از امنیت بالایی برخوردار است.

همچنین نیروهای امنیت نظامی سوریه از مالکان ساختمان‌هایی که دارای زیرزمین‌های مستحکم هستند خواسته‌اند تا زیرزمین را برای استقبال از شهروندان سوری آماده کرده و امکاناتی چون آب و سایر خدمات را در آن فراهم کنند.

علاوه بر این روزنامه الدیار مدعی شد : در دمشق روحیه مردم و ارتش بالا است و همه ‌آماده جنگ هستند.

روزنامه الدیار در ادامه افزود: اینکه اسرائیل از جنگ کنار کشیده به این دلیل است که اگر اسرائیل سوریه را هدف قرار دهد هزاران موشک بالستیک از سوریه بر شهرهای اسرائیل فرود خواهد آمد و این علاوه بر ورود حزب الله لبنان به جنگ است.

علاوه بر این حزب الله لبنان نیز نیروهای خود را در جنوب این کشور در حالت آماده‌باش کامل قرار داده است و از مردم خواسته که منازل خود را ترک نکنند.

مطالب مرتبط

ضیا نبوی

اگر قرار است در کشاکشِ این تراژدی هولناک، جبهه‌ای را انتخاب کنیم، بهتر آن است که آن سو، طرفِ زندگی باشد و ازینکه بواسطه یک چنین انتخابی چگونه داوری می‌شویم و مطابقِ گفتارهای زندگی‌ناباورِ موجود، در کدام دسته قرار می‌گیریم، پروایی نداشته باشیم. اگر آری گفتن به شیوه‌ی پوششی که می‌پسندیم ما را از نظر مدافعین وضعیت، در صفِ براندازان تعریف می‌کند، نهراسیم و اگر بواسطه‌ی آری گفتن به غریزه‌ی زیستن یا همدلی با هموطنانمان آسیب‌دیده‌ از جنگ در صف مدافعین نظام قرارمان می‌دهند، پروایی نداشته باشیم.

گزاره ای خطرناک برای ایران و‌ همه‌ی ما ایرانیان

همه می‌دانیم جنگی که اکنون درگرفته، محصول مشترک «نظم بین الملل نابرابر» و وحشی، از یک طرف و «ساختار غیردموکراتیک و فاسد داخلی» از سوی دیگر است.
«این جنگ ما نیست، جنگ جمهوری اسلامی با اسراییل است». خطر این گزاره برای ایران و‌ همه‌ی ما ایرانیان در شرایط کنونی، بسیار بیشتر از جنگنده های F35 است. این گزاره ایست که اسراییل، خیلی بیشتر از ادوات جنگی اش روی آن حساب باز کرده است و بال رسانه ای اش یعنی شبکه اینترنشنال بسیار عریان در حال القای آن است و بی پروا مردم را به شورش دعوت می کند. متاسفانه بستر چنین گزاره ی خطرناکی را با هزار آه و افسوس، فساد نظام سیاسی ایران مهیا کرده است.

در پی حمله اسرائیل به مناطق غیرنظامی

بنا بر گزارش‌های منتشرشده در رسانه‌های بین‌المللی همچون هدف اصلی حملات، ایجاد اختلال در زیرساخت‌های برنامه هسته‌ای ایران و ضربه به فرماندهان ارشد نظامی اعلام شد. با این حال، شواهد میدانی و گزارش‌های منابع داخلی ایران از تلفات گسترده میان شهروندان غیرنظامی حکایت دارد.

مطالب پربازدید

مقاله