خاورمیانه در انتظار جنگی دیگر؟

یک مقام آمریکایی: تردید اندکی در مورد استفاده دولت سوریه از تسلیحات شیمیایی وجود دارد

یک مقام عالی رتبه آمریکایی تاکید کرده در مورد اینکه دولت اسد از تسلیحات شیمیایی علیه مخالفانش استفاده کرده تردید اندکی وجود دارد.

به گزارش هاآرتص این مقام آمریکایی تاکید کرده که این نتیجه گیری از بررسی علائم و نشانه های سلاح های شیمیایی بر اجساد قربانیان به دست آمده است.

مشابه این اظهار نظر از سوی فرانسوا اولاند رئیس جمهور فرانسه بیان شده بود. جایی که وی نیز اعلام کرده بود همه شواهد نشان می دهد دمشق مسئول حمله شیمیایی به شهروندانش هست.

این اظهار نظرها نشان می دهد احتمال حمله نظامی به سوریه بالا تر رفته است زیرا فشارها بر باراک باواما رئیس جمهور ایالات متحده نیز افزایش یافته است.

مخالفان وی او را به انفعال در این پرونده متهم کرده اند و حتی نمایندگان دموکرات کنگره از وی خواسته اند در برابر اسد واکنش جدی نشان دهد.

وزارت خارجه روسیه در پاسخ به خبرهایی در مورد احتمال حمله نظامی به سوریه نسبت به هر گونه اشتباه آمریکا در عراق هشدار داده است. در بیانیه وزارت خارجه تاکید شده هر گونه اقدام نظامی از سوی آمریکا تلاش های واشنگتن و مسکو برای دستیابی به راه حل سیاسی را در معرض خطر قرار دهد.

با این وجود قرار است ماموران سازمان ملل از روز دوشنبه کار خود را برای تحقیق در مورد محل مورد حمله شیمیایی آغاز کنند.

سخنان وزیر دفاع آمریکا در مالزی نیز مورد توجه رسانه های بین المللی قرار گرفت. هاگل در سخنان از آماده بودن طرح ایالات متحده برای حمله به سوریه خبر داده بود.

از سوی دیگر منابع اپوزیسیون سوریه خبر داده اند مقادیر عظیمی از تسلیحات از مرزهای ترکیه به دست مخالفان اسد رسیده و این مورد هم گمانه زنی در مورد بروز جنگ را افزایش داده است.

با این وجود برخی از گزارش ها نشان می دهد آمریکا و متحدانش قصد  دارند صرفا به حمله موشکی  به سوریه بسنده کنند و قصد ارسال نیروهای زمینی به خاک این کشور را ندارند.

مطالب مرتبط

ترامپ خواستار لغو محاکمه نتانیاهو به اتهام فساد شد

این دومین‌بار در چند روز اخیر است که آقای ترامپ با حمایت از آقای نتانیاهو خواستار لغو محاکمه او می‌شود. با این تفاوت که رئیس‌جمهوری آمریکا این‌بار بحث کمک‌های ایالات متحده به اسرائيل را به میان آورد

حبس ۲ تا ۵ سال برای ارسال تصاویر یا فیلم به شبکه‌های خارج از کشور در لایحه تازه

در ماده نهم، این قانون شامل مواردی نیز می‌شود که پیش از تصویب آن رخ داده‌اند؛ موضوعی که با اصل ۱۶۹ قانون اساسی جمهوری اسلامی و قانون مجازات اسلامی در تعارض است، زیرا قوانین کیفری نباید عطف به ماسبق شوند

فاجعه انسانی در زندان تهران بزرگ

سخنگوی قوه قضائیه اعلام کرده است که تاکنون «مطابق آمار رسمی ارائه شده» ۷۱ نفر از کادر اداری زندان، سربازان وظیفه، محکومین زندانی، خانواده محکومین و همسایه‌ها در حمله اسرائیل به زندان اوین کشته شده‌اند

مطالب پربازدید

مقاله