توصیه رهبر جمهوری اسلامی؛

جناب مصباح به امور حوزوی بپردازند

شنیده شده است که

از طرف رهبر ج.ا به محمد تقی مصباح یزدی، روحانی مورد علاقه جریان های تندرو و بخشی از نیروهای امنیتی – نظامی، توصیه و سفارش شده که «حضرت عالی بیشتر به امور حوزوی بپردازید».

طبق همین شنیده این امر بعد ازآن مطرح شده که  اختلافات پشت صحنه فراوانی در انتخابات اخیر ریاست جمهوری بین جریان های مختلف طیف راست به وجود آمد (و هیچیک به نفع هم کنار نرفتند) و مصباح یزدی نیز به جای جلیلی که کاندیدای مورد حمایت نیروهای قدرتمند سیاسی و طیف فوقانی نظامی – امنیتی بود از نامزد دیگری(لنکرانی)به عنوان نامزد اصلح حمایت کرد. همچنین حلقه پیرامون و حامیان وی از نیروهای تفرقه افکن بین جریان راست در دوران انتخابات بودند.همچنین نام این حلقه پیرامونی در گزارش هیئت تحقیق و تفحص مجلس در باره پشت صحنه حمله به رئیس مجلس در سخنرانی اش در قم به عنوان محرکان و عاملان اصلی آمده است.

برخی ناظران سیاسی معتقدند مجوز نقد صریح و حتی حمله به محمد تقی مصباح یزدی و انتقاد صریح و علنی مواضع سیاسی متضاد  و مشکل ساز وی، توسط چهرهای مختلف سیاسی ( و حتی برخی بازاریان سیاسی معروف) از چند ماه پیش و پس از آن صادر شده و رواج یافته است که شایعاتی از تمایل برخی جریانات امنیتی – نظامی افراطی برای طرح وی به عنوان ولایت فقیه آینده مطرح شده  و خود وی نیز تمایلاتی حاکی  از استقبال از این امرنشان داده بود. تمایلی که خوشایند برخی دست اندرکاران قدرتمند در بیت رهبرج.ا نیست.

 این در حالی است که وی  بیمار است و در برخی مواقع نیز از صندلی چرخ دار استفاده میکند!

مطالب مرتبط

جبهه اهل سنت ایران| در ابتدای این نامه با اشاره به «اختصاص مبالغ کلان و هنگفت به نهادهای دینی و مذهبی و حوزه‌های علمیه» در بودجه ۱۴۰۰، بر لزوم «مردمی‌بودن» حوزه‌های علمیه تاکید شده و آمده است: «شایسته است نهادهای دینی و مذهبی به‌جای بودجۀ دولتی از مساعدت‌ها و مشارکت‌های مردمی استفاده کنند... درصورتی‌که مراکز و مدارس دینی از بودجه دولتی استفاده کنند، مردم مساعدت نمی‌کنند و این ضایعه بزرگی‌ست.

حکم دادگاه رسیدگی به تخلفات مالی عیسی شریفی قائم مقام قالیباف در شهرداری تهران مبنی بر رد مال به ارزش ۴۸۰ میلیارد تومان و ۲۰ سال حبس قطعی شده است.

این پرونده در دادسرای نظامی بررسی شده و عیسی شریفی، سردار مهردادی و محمود سیف از متهمان این پرونده هستند.

با توجه به اینکه قالب شهرهای کشور در وضعیت زرد و نارنجی کرونایی قرار گرفتند، ۱۰ شهرستان استان مازندران در وضعیت قرمز کرونایی قرار گرفته است.
هم اکنون شهرستان‌های نکا، ساری، قائم‌شهر، جویبار، سوادکوه، بابل، فریدونکنار، آمل، تنکابن و رامسر در وضعیت قرمز کرونایی قرار دارند و مابقی شهرستان‌ها در وضعیت نارنجی هستند.

مطالب پربازدید

مقاله