هاشمی به روحانی:

عقب نشینی نکن و وزیرانی مشابه معرفی کن

شنیده شده است

هاشمی رفسنجانی به حسن روحانی توصیه کرده است به جای وزیرانی که از مجلس رای اعتماد نگرفته اند وزیرانی مشابه و از همان جنس معرفی کرده و عقب نشینی نکند.

طبق همین شنیده هاشمی یکی از موثرترین افراد روی حسن روحانی است.

خاطرنشان می شود انتصابات اخیر آقای روحانی نشانگر عدم عقب نشینی وی است. هرچند شنیده می شود قرار نیست سرپرست های معرفی شده، طبق معمول گذشته؛ وزیر شوند یعنی به مجلس معرفی گردند.

هم چنین برخی ناظران سیاسی معتقدند رد صلاحیت هر سه وزیر وی که به اصلاح طلبان نزدیکی بیشتری داشته اند، براساس مذاکرات قبلی آقای روحانی با افراد موثر، مورد انتظار وی نبوده است و او در نطق خود در مجلس نیز این توقع را اعلام کرد که کلیه وزرای معرفی شده اش رای بیاورند.

مطالب مرتبط

جبهه اهل سنت ایران| در ابتدای این نامه با اشاره به «اختصاص مبالغ کلان و هنگفت به نهادهای دینی و مذهبی و حوزه‌های علمیه» در بودجه ۱۴۰۰، بر لزوم «مردمی‌بودن» حوزه‌های علمیه تاکید شده و آمده است: «شایسته است نهادهای دینی و مذهبی به‌جای بودجۀ دولتی از مساعدت‌ها و مشارکت‌های مردمی استفاده کنند... درصورتی‌که مراکز و مدارس دینی از بودجه دولتی استفاده کنند، مردم مساعدت نمی‌کنند و این ضایعه بزرگی‌ست.

حکم دادگاه رسیدگی به تخلفات مالی عیسی شریفی قائم مقام قالیباف در شهرداری تهران مبنی بر رد مال به ارزش ۴۸۰ میلیارد تومان و ۲۰ سال حبس قطعی شده است.

این پرونده در دادسرای نظامی بررسی شده و عیسی شریفی، سردار مهردادی و محمود سیف از متهمان این پرونده هستند.

با توجه به اینکه قالب شهرهای کشور در وضعیت زرد و نارنجی کرونایی قرار گرفتند، ۱۰ شهرستان استان مازندران در وضعیت قرمز کرونایی قرار گرفته است.
هم اکنون شهرستان‌های نکا، ساری، قائم‌شهر، جویبار، سوادکوه، بابل، فریدونکنار، آمل، تنکابن و رامسر در وضعیت قرمز کرونایی قرار دارند و مابقی شهرستان‌ها در وضعیت نارنجی هستند.

مطالب پربازدید

مقاله