طبق نظرسنجی سایت آی. پاز

روحانی و قالیباف به دور دوم می روند

مهم‌ترین یافته‌های آخرین نظرسنجی سایت «آی. پاز» نشان می‌دهد که انتخابات هنوز دو مرحله‌ای است. نتایج آخرین نظرسنجی ها نیز نشان می دهد حسن روحانی با در اختیار داشتن 31.7 درصد آرا (در میان 8 نامزد اولیه) و 32.4 درصد (در میان 6 نامزد موجود) در صدر قرار دارد.

به گزارش جرس پس از وی محمدباقر قالیباف، با 24.1 درصد آرا (در میان 8 نامزد اولیه) و 24.6 درصد (در میان 6 نامزد موجود) در رده‌ی بعد قرار می‌گیرد. محسن رضایی و سعید جلیلی نیز به ترتیب با 14.3 و 13.7 درصد (در میان 8 نامزد اولیه) و 14.6 و 14 درصد (در میان 6 نامزد موجود) در رده‌های سوم و چهارم قرار می‌گیرند. پس از اینان، علی اکبر ولایتی ومحمد غرضی قرار دارند.

سایت Ipos همچنین خاطرنشان کرده است که هیچ‌یک از نامزدها در حال حاضر نیمی از آرای کسانی را که می‌گویند در انتخابات شرکت می‌کنند و به یکی از 6 نامزد موجود تمایل دارند، به دست نیاورده‌اند.

مطالب مرتبط

در سال ۲۰۲۴ حدود ۵۰ هزار زن و دختر در جهان کشته شده‌اند

کمیسر عالی حقوق بشر سازمان ملل درباره افزایش احکام اعدام در ایران و خطر اعدام ده‌ها معترض، تشدید تنش‌های نظامی در منطقه و بحران جهانی خشونت علیه زنان هشدار داد

پیش‌بینی دقیقی از بازار مسکن در سال آینده نیست

پیش‌بینی قطعی این است که اگر مسائل سیاسی و هیجانات ارزی ناشی از آن حل نشود، بازار مسکن همچنان در رکود عمیق خواهد بود؛ در این شرایط قیمت اسمی افزایشی و انجام معامله با این قیمت‌ها کاهشی است

تورم خوراکی‌ها در ایران از آن رو اهمیت دارد که این گروه یک‌سوم سبد خانوار را تشکیل می‌دهد

بانک مرکزی نرخ تورم نقطه به نقطه را در بهمن‌ماه ۶۲.۲ درصد برآورد کرده که بیشترین میزان از فروردین ۱۴۰۲ است. بر اساس این گزارش، نرخ تورم ماهانه نیز به ۸.۴ درصد رسیده که احتمال ثبت رکورد تاریخی تورم را در پایان سال تقویت کرده است

مطالب پربازدید

مقاله