شنیده شده است که
صدور ویزا برای مسافران عادی خارجی (غیرایرانی) برای سفر به ایران تا هنگام برگزاری انتخابات متوقف شده است.
طبق همین شنیده هم چنین صدور ویزا (در فرودگاه ها) برای اقامت موقت خارجیان در ایران که برای مدت محدودی (مثلا ده روز) صورت می گرفت نیز متوقف شده است. هم چنین گفته می شود دعوت نامه های ارسالی از ایران برای این افراد نیز دیگر تا برگزاری انتخابات پذیرفته نیست.
مجموعه اقدامات زنجیره ای که از سوی نهادهای نظامی و امنیتی در رابطه با انتخابات آتی ( مثلا در برخورد با اهالی مطبوعات، نامزدهای احتمالی، مجریان برگزاری انتخابات در شهرستانها و …) صورت می گیرد، همه حکایت از برنامه ریزی و پیش بینی کلیه جزئیات در همه حوزه ها برای برگزاری یک انتخابات آرام و تماما امنیتی است.
یادآور می شود در هنگام برگزاری اجلاس سران غیر متعهدها در ایران نیز چنین فضای سنگینی در تهران حاکم شد و کلیه جزئیات در یک طرح امنیتی پیش بینی شده بود تا آن جا که حتی در هنگام برگزاری این اجلاس تا شعاع مشخصی منازل اطراف محل برگزاری اجلاس از سکنه خالی شده بود! امنیت برگزاری این اجلاس برعهده سپاه قرار داشت.
در روزهای اخیر شنیده های مختلفی حکایت از آن دارد که سپاه در پشت صحنه برگزاری انتخابات قرار دارد و تجربه مشابهی را در هماهنگی با نیروهای امنیتی در حال پیاده کردن است.