حلقه محاصره تحریم مردم تنگ‌تر می‌شود:

سامسونگ دسترسی کاربران در ایران را مسدود می‌کند

شرکت سامسونگ به وسیلهٔ ایمیل به اعضای فروشگاه اینترنتی یا «اپ استور» خود در ایران اطلاع داده است که از تاریخ ۲۲مه (اول خرداد) دسترسی آنان به خدمات برنامه های کاربردی اینترنتی سامسونگ «موقتاً» مسدود خواهد شد.

به گزارش رادیو فردا، سامسونگ دلیل این اقدام را « موانع حقوقی» ذکر کرده است.

آسوشیتدپرس می گوید: کاربران ایرانی، تحریم های ایران به خاطر ادامهٔ غنی سازی اورانیوم را دلیل این تصمیم سامسونگ می دانند.

سامسونگ به کاربران درایران توصیه کرده است که تا پیش از اول خرداد برنامه های کاربردی خود را بروز رسانی کنند زیرا پس از آن تاریخ بروزرسانی برنامه ها امکان پذیر نخواهد بود.

مطالب مرتبط

شاید از نگاه ایران رفع تحریم‌ها انگیزه‌ کافی برای ورود به مذاکره باشد

بنابر ارزیابی‌های اولیه اروپا، اگرچه حملات اولیه آمریکا به تاسیسات فردو، نطنز و اصفهان آسیب‌های جدی وارد کرده، اما نتوانسته است که برنامه هسته‌ای ایران را «کاملا نابود» کند

تعلیق همکاری تهران با آژانس بین‌المللی انرژی اتمی

ترامپ می‌گوید ایران بازرسی از فعالیت‌های هسته‌ای خود را نپذیرفته و با توقف غنی‌سازی اورانیوم موافقت نکرده است. رئیس‌جمهور آمریکا گفت که در دیدار آتی خود با نتانیاهو در کاخ سفید درباره این موضوع گفت‌وگو خواهد کرد.

مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا: مذاکرات پایان برنامه هسته‌ای ایران باید آغاز شود

جمهوری اسلامی ایران دسترسی بازرسان آژانس را محدود کرده و هم‌اکنون نیز گروهی از بازرسان آژانس که در ایران هستند، اجازهً ورود به سایت‌های هسته‌ای برای ارزیابی دقیق خسارت ناشی از حملات جنگ ۱۲ روزه را ندارند.

مطالب پربازدید

مقاله