عارف:

در انتخابات 88 تقلب نشد، تخلف شد

معاون اول دولت اصلاحات گفت: در انتخابات 88 تقلبی صورت نگرفت بلکه تخلف شد، اما متاسفانه بعضی افراد در آن سال با سوژه قرار دادن انتخابات خواستند طوری تسویه حساب شخصی کنند.

به گزارش مهر، محمدرضا عارف معاون اول دولت اصلاحات و کاندیدای احتمالی ریاست جمهوری سه شنبه شب در جلسه پرسش و پاسخ دانشجویان دانشگاه فردوسی اظهار کرد: یکی از الویت های اصلی بنده، نگاه و توجه به مناطق محروم و توسعه نوار مرزی است.

کاندیدای ریاست جمهوری بیان کرد: حماسه سیاسی در سال 92 با انتخابات خرداد محقق می شود.

عارف در خصوص افرادی که در حوادث 88 در زندان به سر می برند افزود: این افراد به انقلاب خدمات ارزنده ای داشتند باید نسبت به آزادی آنها در انتخابات 92 ساز و کاری صورت گیرد.

معاون اول دولت اصلاحات گفت: در انتخابات 88 تقلبی صورت نگرفت بلکه تخلف به سرانجام رسید، اما متاسفانه بعضی افراد در آن سال با سوژه قرار دادن انتخابات خواستند طوری تسویه حساب شخصی کنند.

وی اظهار کرد: مردم باید اعتماد کامل نسبت به مسئولان داشته باشند، در این خصوص مسئولان نیز باید شبهات ایجاد شده را با شفاف سازی برطرف کنند تا عرصه انتخابات 88 پرونده بسته شود.

کاندیدای ریاست جمهوری بیان کرد: با توجه به اینکه صداوسیما رسانه ملی است اما در خصوص تبلیغ اصولگرایان از امکانات بیشتری برخوردار شده اند و تبلیغات انتخاباتی میان اصولگرا و اصلاح طلب متعادل نیست.

عارف با اشاره به مطلب فوق گفت: هر زمانی که زمینه برای تبلیغات اصلاح طلبان آزاد شد بنده برنامه کاملی که تهیه کرده ام را اعلام می کنم.

وی با بیان اینکه موضع بنده در خصوص ولایت فقیه قانونی است افزود: ولایت فقیه فصل الخطاب است زیرا بنده پایبند به ولایت فقیه هستم و این موضوع در راس عملکردهای من قرار دارد.

کاندیدای ریاست جمهوری در خصوص معرفی اعضای کابینه افزود: معرفی اعضای کابینه در حال حاضر درست نیست زیرا این موضوع عملی نیست

مطالب مرتبط

ضیا نبوی

اگر قرار است در کشاکشِ این تراژدی هولناک، جبهه‌ای را انتخاب کنیم، بهتر آن است که آن سو، طرفِ زندگی باشد و ازینکه بواسطه یک چنین انتخابی چگونه داوری می‌شویم و مطابقِ گفتارهای زندگی‌ناباورِ موجود، در کدام دسته قرار می‌گیریم، پروایی نداشته باشیم. اگر آری گفتن به شیوه‌ی پوششی که می‌پسندیم ما را از نظر مدافعین وضعیت، در صفِ براندازان تعریف می‌کند، نهراسیم و اگر بواسطه‌ی آری گفتن به غریزه‌ی زیستن یا همدلی با هموطنانمان آسیب‌دیده‌ از جنگ در صف مدافعین نظام قرارمان می‌دهند، پروایی نداشته باشیم.

گزاره ای خطرناک برای ایران و‌ همه‌ی ما ایرانیان

همه می‌دانیم جنگی که اکنون درگرفته، محصول مشترک «نظم بین الملل نابرابر» و وحشی، از یک طرف و «ساختار غیردموکراتیک و فاسد داخلی» از سوی دیگر است.
«این جنگ ما نیست، جنگ جمهوری اسلامی با اسراییل است». خطر این گزاره برای ایران و‌ همه‌ی ما ایرانیان در شرایط کنونی، بسیار بیشتر از جنگنده های F35 است. این گزاره ایست که اسراییل، خیلی بیشتر از ادوات جنگی اش روی آن حساب باز کرده است و بال رسانه ای اش یعنی شبکه اینترنشنال بسیار عریان در حال القای آن است و بی پروا مردم را به شورش دعوت می کند. متاسفانه بستر چنین گزاره ی خطرناکی را با هزار آه و افسوس، فساد نظام سیاسی ایران مهیا کرده است.

در پی حمله اسرائیل به مناطق غیرنظامی

بنا بر گزارش‌های منتشرشده در رسانه‌های بین‌المللی همچون هدف اصلی حملات، ایجاد اختلال در زیرساخت‌های برنامه هسته‌ای ایران و ضربه به فرماندهان ارشد نظامی اعلام شد. با این حال، شواهد میدانی و گزارش‌های منابع داخلی ایران از تلفات گسترده میان شهروندان غیرنظامی حکایت دارد.

مطالب پربازدید

مقاله