محسن رضایی:

قصاص قبل از جنایت موسوی و کروبی صحیح نیست

محسن رضایی در دانشگاه تربیت مدرس در پاسخ به پرسشی  درباره موسوی وکروبی گفت:معتقدم که قصاص قبل از جنایت صحیح نیست. آن‌ها امروز زندانی هستند و من علاقه ندارم وارد این معقولات شوم.

به گزارش ایسنا یکی از اعضای موسوم به انجمن اسلامی دانشجویان مستقل از وی پرسید شما در نشستی فتنه‌گران را عمله آمریکا خواندید آیا حاضرید دوباره سخنان خود را تکرار کنید؟

رضایی پاسخ داد: قبلا صحبت‌هایی در یک جلسه خصوصی داشتم و قرار نبود که این صحبت‌ها رسانه‌ای شود ولی متاسفانه این اتفاق افتاد ولی معتقدم که قصاص قبل از جنایت صحیح نیست. آن‌ها امروز زندانی هستند و من علاقه ندارم وارد این معقولات شوم.

تعدادی از حاضرین اصرار کردند که او موسوی و کروبی را عمله آمریکا بخواند و صحبت‌های قبلی‌اش را تکرار کند.

رضایی گفت: بحث را ادامه نمی‌دهم.

با این حال یکی از حاضرین گفت: موضع گرفتن درخصوص فتنه‌گران وظیفه شرعی هرکس است شما مقابل فتنه موضع‌گیری قوی داشتید امروز هم باید آن را تکرار کنید.

رضایی باز هم از تکرار سخنان قبلی‌اش امتناع کرد.

وی درباره ساده‌زیستی نیز اظهار کرد: خانواده ما به طور کلی ساده زندگی می‌کنند و بچه‌های من زندگی متوسطی دارند. همچنین ما در خانه سازمانی سپاه زندگی می‌کنیم و حقوق من از بازنشستگی سپاه و تدریس در دانشگاه است.

مطالب مرتبط

در سال ۲۰۲۴ حدود ۵۰ هزار زن و دختر در جهان کشته شده‌اند

کمیسر عالی حقوق بشر سازمان ملل درباره افزایش احکام اعدام در ایران و خطر اعدام ده‌ها معترض، تشدید تنش‌های نظامی در منطقه و بحران جهانی خشونت علیه زنان هشدار داد

پیش‌بینی دقیقی از بازار مسکن در سال آینده نیست

پیش‌بینی قطعی این است که اگر مسائل سیاسی و هیجانات ارزی ناشی از آن حل نشود، بازار مسکن همچنان در رکود عمیق خواهد بود؛ در این شرایط قیمت اسمی افزایشی و انجام معامله با این قیمت‌ها کاهشی است

تورم خوراکی‌ها در ایران از آن رو اهمیت دارد که این گروه یک‌سوم سبد خانوار را تشکیل می‌دهد

بانک مرکزی نرخ تورم نقطه به نقطه را در بهمن‌ماه ۶۲.۲ درصد برآورد کرده که بیشترین میزان از فروردین ۱۴۰۲ است. بر اساس این گزارش، نرخ تورم ماهانه نیز به ۸.۴ درصد رسیده که احتمال ثبت رکورد تاریخی تورم را در پایان سال تقویت کرده است

مطالب پربازدید

مقاله