رئیس کانون بازنشستگان سازمان تأمین اجتماعی:

افزایش 25 درصدی حقوق بازنشستگان حداکثر تا «خرداد» اعمال می‌شود

رئیس کانون بازنشستگان سازمان تأمین اجتماعی گفت: حداکثر تا خرداد ماه امسال، حقوق مستمری‌بگیران بر اساس مصوبه دولت با 25 درصد افزایش پرداخت می‌شود و مابه‌التفاوت ماه‌های گذشته همراه با حقوق به حساب‌شان واریز خواهد شد.

علی‌اکبر خبازها در گفت‌وگو با خبرنگار اجتماعی فارس درباره جزئیات افزایش 25 درصدی حقوق بازنشستگان تأمین اجتماعی در سال 92 اظهار داشت: امید است در سال جاری حداقل حقوق بازنشستگان به 700 هزار تومان افزایش یابد.

وی با اشاره به اینکه حقوق فروردین بازنشستگان براساس سال گذشته به حساب‌های آنها واریز شده است، افزود: حداکثر تا خرداد حقوق مستمری‌بگیران بر اساس مصوبه دولت با 25 درصد افزایش پرداخت و مابه‌التفاوت ماه‌های گذشته همراه با حقوق به حساب‌ آن‌ها واریز می‌شود.

خبازها به دیگر امتیازاتی که در سال 92 به بازنشستگان سازمان تأمین اجتماعی داده می‌شود، بیان داشت: برای دریافت حق مسکن و حق همسر نیز با مدیریت تأمین اجتماعی در حال مذاکره هستیم.

رئیس کانون بازنشستگان سازمان تأمین اجتماعی یادآور شد: سفرهای زیارتی و سیاحتی برای بازنشستگان تقویت می‌شود.

مطالب مرتبط

ضیا نبوی

اگر قرار است در کشاکشِ این تراژدی هولناک، جبهه‌ای را انتخاب کنیم، بهتر آن است که آن سو، طرفِ زندگی باشد و ازینکه بواسطه یک چنین انتخابی چگونه داوری می‌شویم و مطابقِ گفتارهای زندگی‌ناباورِ موجود، در کدام دسته قرار می‌گیریم، پروایی نداشته باشیم. اگر آری گفتن به شیوه‌ی پوششی که می‌پسندیم ما را از نظر مدافعین وضعیت، در صفِ براندازان تعریف می‌کند، نهراسیم و اگر بواسطه‌ی آری گفتن به غریزه‌ی زیستن یا همدلی با هموطنانمان آسیب‌دیده‌ از جنگ در صف مدافعین نظام قرارمان می‌دهند، پروایی نداشته باشیم.

گزاره ای خطرناک برای ایران و‌ همه‌ی ما ایرانیان

همه می‌دانیم جنگی که اکنون درگرفته، محصول مشترک «نظم بین الملل نابرابر» و وحشی، از یک طرف و «ساختار غیردموکراتیک و فاسد داخلی» از سوی دیگر است.
«این جنگ ما نیست، جنگ جمهوری اسلامی با اسراییل است». خطر این گزاره برای ایران و‌ همه‌ی ما ایرانیان در شرایط کنونی، بسیار بیشتر از جنگنده های F35 است. این گزاره ایست که اسراییل، خیلی بیشتر از ادوات جنگی اش روی آن حساب باز کرده است و بال رسانه ای اش یعنی شبکه اینترنشنال بسیار عریان در حال القای آن است و بی پروا مردم را به شورش دعوت می کند. متاسفانه بستر چنین گزاره ی خطرناکی را با هزار آه و افسوس، فساد نظام سیاسی ایران مهیا کرده است.

در پی حمله اسرائیل به مناطق غیرنظامی

بنا بر گزارش‌های منتشرشده در رسانه‌های بین‌المللی همچون هدف اصلی حملات، ایجاد اختلال در زیرساخت‌های برنامه هسته‌ای ایران و ضربه به فرماندهان ارشد نظامی اعلام شد. با این حال، شواهد میدانی و گزارش‌های منابع داخلی ایران از تلفات گسترده میان شهروندان غیرنظامی حکایت دارد.

مطالب پربازدید

مقاله