پیام بان کی مون به مناسبت سال نو

نوروز ما را متحد می کند

بان کی مون، دبير کل سازمان ملل در پیامی به مناسبت نوروز گفت: اینجانب بهترین آرزوهایم را به آنانی تقدیم می کنم که این روز را جشن گرفته و اظهار امیدواری می کنم که همه مردم از این مناسبت برای انعکاس زیبایی طبیعت، وعده بهار و توان فرهنگ برای ایجاد صلح بهره ببرند.

به گزارش واحد مرکزی خبر دبیر کل سازمان ملل متحد در پیامی به  مناسبت روز بین المللی نوروز 21 مارس 2013 برابر با 1 فروردین 1392 اظهار امیدواری کرد که همه مردم از نوروز برای انعکاس زیبایی طبیعت، وعده بهار و توان فرهنگ برای ایجاد صلح بهره ببرند.

در بخشی از پیام بان کی مون آمده است: این ایام ویژه در سال، مردم گوناگونی از سراسر منطقه ای متنوع و غنی را برای عید سالانه نوروز به هم نزدیک می کند. نوروزجشن نیروهای بسیاری است که ما را متحد می کند. نوروز سنتی باستانی در بسیاری از کشورهای آسیای غربی، مرکزی و جنوبی همچنین قفقاز، بالکان و فراتر بوده که گرامی داشتن سال نو هم زمان با نخستین روز بهار است.

این جلوه های معنویت نوروز حامل همان پیام همبستگی بشری است. طیف مؤثری از کشورها، بانی ابتکار موفق ارائه نوروز در فهرست منتخب یونسکو در زمینه میراث فرهنگی معنوی بشری بوده اند. نوروز به ما یادآوری می کند تا سیاره ای را که در آن سهیم هستیم گرامی بداریم. با ارج نهادن به زیبایی طبیعت و تجدید بهار، نوروز می تواند در عمل الهام بخش پیشوایان و مردم به یکسان برای اداره و حفظ بهترمحیط زیست باشد.

در این روز بین المللی نوروز، اینجانب بهترین آرزوهایم را به آنانی تقدیم می کنم که این روز را جشن گرفته و اظهار امیدواری می کنم که همه مردم از این مناسبت برای انعکاس زیبایی طبیعت، وعده بهار و توان فرهنگ برای ایجاد صلح بهره ببرند.

مطالب مرتبط

برآوردهای گوناگونی از خسارت یا عدم‌النفع قطعی برق در سال گذشته منتشر شد

میزان تولید برق نیروگاه‌های برق‌آبی به یک‌چهارم میزان پارسال کاهش یافته که دلیل اصلی آن کمبود بارش و افت ۴۲ درصدی ورودی آب به حوضچه‌های پشت این سدهاست

سازمان حفاظت محیط‌‌ زیست: پتروشیمی میانکاله مجوز محیط‌ زیستی ندارد

احداث مجتمع پتروشیمی در پنج کیلومتری منطقه حفاظت‌شده میانکاله سال هاست باعث نگرانی کنشگران اجتماعی و فعالان محیط زیست شده است و بارها علیه احداث این پروژه اعتراض انجام گرفته است

مقامات قضایی به پرونده آزار جنسی دست‌کم ۹ دانش‌آموز ورود کردند

در پی انتشار گزارشی در روزنامه هم‌میهن درباره آزار جنسی دست‌کم ۹ دانش‌آموز در مدرسه‌ای در شهر ری، مدیر آموزش و پرورش ناحیه ۱ ری "عزل" شده است. دادستانی و سازمان بازرسی کل کشور نیز به این پرونده ورود کرده‌اند.

مطالب پربازدید

مقاله