در پی درگذشت پدر زهرا رهنورد، محمود احمدی نژاد رئیس دولت دهم به همراه خانواده اش در منزل مهندس عبدالحمید نقره کار (باجناق میرحسین موسوی) حضور یافت و به خواهر رهنورد، درگذشت پدرش را تسلیت گفت.
در این دیدار که یک هفته قبل انجام شده است، خواهر رهنورد از بی خبری فرزندان موسوی و رهنورد از والدینشان طی 120 روز گذشته خبر داده و ابراز گلایه کرده است.
به گزارش بازتاب احمدی نژاد و نقره کار سابقه همسایگی چندین ساله و دوستی 40 ساله و رابطه خانوادگی دارند که از پیش از انقلاب تا کنون ادامه یافته است.
مهندس عبدالحمید نقره کار که از استادان دانشگاه علم و صنعت است، احمدی نژاد و دوستانش نظیر محصولی و هاشمی ثمره را که دانشجوی این دانشگاه بودند، مورد حمایت قرار داده و به ادامه تحصیل تشویق کرده بود.
در آبانماه امسال، در ششمین جشنواره بینالمللی فارابی ویژه تحقیقات علوم انسانی و اسلامی هم عبدالحمید نقرهکار، (رئیس دانشکده معماری و شهرسازی دانشگاه علم وصنعت ایران) در گروه نظریهپرداز برجسته جشنواره به عنوان نظریهپرداز برجسته انتخاب شد و با اهدای لوح و هدایایی از طرف رئیس قوه مجریه مورد تجلیل و تقدیر قرار گرفت.
خاطرنشان می شود رئیس دولت دهم بعد از روزهای نخست انتخابات کمتر در مورد جنبش سبز اظهار نظر کرده است و بیشتر حملات از ناحیه آقای خامنه ای و حامیانش بوده است.