خبرگزاری مهر، از رسانه های نزدیک حزب موتلفه اسلامی نوشت گفته می شود سعيد مرتضوي غير از دو اتهام قبلي به جرم معاونت در قتل روز سه شنبه محاكمه مي شود.
این خبرگزاری در این باره به نقل از «يک منبع آگاه» نوشته است: سعيد مرتضوي به دليل بازداشت غيرقانوني و گزارش خلاف واقع در پرونده مطرح شده عليه وي متهم شناخته شده كه در متن كيفرخواست دادستاني هم اين دو اتهام است.
این منبع آگاه در گفتگو با این خبرگزاری متعلق به سازمان تبلیغات اسلامی افزوده است: غير از اين دو اتهام در تاريخ ۲۵ بهمن ماه سال جاري شعبه ۷۶ كيفري استان تهران سعيد مرتضوي را به اتهام معاونت در قتل متهم شناخته و تعداد اتهامات مرتضوي به سه اتهام رسيد و همگي در كيفرخواست لحاظ شده و در تاريخ اول اسفند ماه سال جاري به وي ابلاغ شده است. روز سه شنبه دادگاه رسيدگي به اتهامات سعيد مرتضوي علني برگزار مي شود.