امیرمحبیان:

بعضی‌ها به گونه‌ای برخورد می‌کنند که گویی احمدی‌نژاد از مریخ آمده

امیر محبیان، احمدی نژاد را واقعیت و مولود فضای سیاسی دانست و گفت: نگرش اولیه نسبت به پدیده احمدی نژاد از سوی هم اصولگرایان و هم اصلاح طلبان مبتنی بر نوعی افراط بود و این افراط در قضاوت اما از سوی دیگر هنوز ادامه دارد.

به گزارش خبرآنلاین وی افزود: بعضی ها گونه ای برخورد می کنند که گویی دولت احمدی نژاد از مریخ آمده وآنان هیچ نقشی در ظهور آن نداشته اند. درحالیکه هم اصلاح طلبان و هم اصولگرایان و هم هاشمی البته به گونه ای دیگر، جریاناتی را شکل دادند که تفکر احمد نژادی و مدل رفتاری این دولت به عنوان یک واقعیت در جامعه مقبولیت و تجلی یافت. هم هاشمی و نقاط ضعف دولت او و هم خاتمی و افراط در سیاسی کاری اطرافیانش و هم اصولگرایان و کسانی که فقط می خواستند «رقیب بر قدرت نباشد، هر چه بادا باد»؛ باید مسئولیت شرایط کنونی را بپذیرند. هر چند به واقع معتقدم هنوز هم جو سیاسی ما مملو از احساس است. مخالفان و موافقان احمدی نژاد هر دو احساسی قضاوت می کنند.

مطالب مرتبط

ضیا نبوی

اگر قرار است در کشاکشِ این تراژدی هولناک، جبهه‌ای را انتخاب کنیم، بهتر آن است که آن سو، طرفِ زندگی باشد و ازینکه بواسطه یک چنین انتخابی چگونه داوری می‌شویم و مطابقِ گفتارهای زندگی‌ناباورِ موجود، در کدام دسته قرار می‌گیریم، پروایی نداشته باشیم. اگر آری گفتن به شیوه‌ی پوششی که می‌پسندیم ما را از نظر مدافعین وضعیت، در صفِ براندازان تعریف می‌کند، نهراسیم و اگر بواسطه‌ی آری گفتن به غریزه‌ی زیستن یا همدلی با هموطنانمان آسیب‌دیده‌ از جنگ در صف مدافعین نظام قرارمان می‌دهند، پروایی نداشته باشیم.

گزاره ای خطرناک برای ایران و‌ همه‌ی ما ایرانیان

همه می‌دانیم جنگی که اکنون درگرفته، محصول مشترک «نظم بین الملل نابرابر» و وحشی، از یک طرف و «ساختار غیردموکراتیک و فاسد داخلی» از سوی دیگر است.
«این جنگ ما نیست، جنگ جمهوری اسلامی با اسراییل است». خطر این گزاره برای ایران و‌ همه‌ی ما ایرانیان در شرایط کنونی، بسیار بیشتر از جنگنده های F35 است. این گزاره ایست که اسراییل، خیلی بیشتر از ادوات جنگی اش روی آن حساب باز کرده است و بال رسانه ای اش یعنی شبکه اینترنشنال بسیار عریان در حال القای آن است و بی پروا مردم را به شورش دعوت می کند. متاسفانه بستر چنین گزاره ی خطرناکی را با هزار آه و افسوس، فساد نظام سیاسی ایران مهیا کرده است.

در پی حمله اسرائیل به مناطق غیرنظامی

بنا بر گزارش‌های منتشرشده در رسانه‌های بین‌المللی همچون هدف اصلی حملات، ایجاد اختلال در زیرساخت‌های برنامه هسته‌ای ایران و ضربه به فرماندهان ارشد نظامی اعلام شد. با این حال، شواهد میدانی و گزارش‌های منابع داخلی ایران از تلفات گسترده میان شهروندان غیرنظامی حکایت دارد.

مطالب پربازدید

مقاله