آمار جمعیت یوزپلنگ ایرانی از 120 به حدود 50 قلاده رسید

مدیر پروژه حفاظت از یوزپلنگ آسیایی با بیان اینکه امکان تخمین دقیق تعداد یوزپلنگ ایرانی قابل انجام نیست، افزود: آمارهای قبلی نشان می‌داد که 100 تا 120 یوز داشته‌ایم اما این میزان در حال حاضر حداقل 50 قلاده برآورد شده است.

به گزارش ایسنا، مهندس هومن جوکار در نشست بررسی وضعیت جمعیتی یوزپلنگ ایرانی در این رابطه افزود: ما ایستگاه‌ها ثابتی را در نظر گرفته‌ایم که به مدت سه سال یوزپلنگ ایرانی را زیر نظر دارد و پس از گذشت این دوره یک برآورد سه ساله از یوزپلنگ ایرانی خواهیم داشت.

وی با بیان اینکه تخمین جمعیت یوزپلنگ جز با دوربین‌های تله‌ای اماکن‌پذیر نیست افزود: به همین منظور تعدادی از این دوربین‌ها را به کشور وارد کرده و تعدادی نیز در راه است علاوه بر آن یکی از بهترین شیوه‌ها برای مطالعه حیات وحش استفاده از گردنبندهای GPS دار است که با استفاده از آن علاوه بر یافتن قلمروی حیوان، جابجایی‌های آنها را نیز پیگیری می‌کردیم که متاسفانه استفاده از این گردنبندها و ادامه این طرح به دلایلی متوقف شد.

مطالب مرتبط

در سال ۲۰۲۴ حدود ۵۰ هزار زن و دختر در جهان کشته شده‌اند

کمیسر عالی حقوق بشر سازمان ملل درباره افزایش احکام اعدام در ایران و خطر اعدام ده‌ها معترض، تشدید تنش‌های نظامی در منطقه و بحران جهانی خشونت علیه زنان هشدار داد

پیش‌بینی دقیقی از بازار مسکن در سال آینده نیست

پیش‌بینی قطعی این است که اگر مسائل سیاسی و هیجانات ارزی ناشی از آن حل نشود، بازار مسکن همچنان در رکود عمیق خواهد بود؛ در این شرایط قیمت اسمی افزایشی و انجام معامله با این قیمت‌ها کاهشی است

تورم خوراکی‌ها در ایران از آن رو اهمیت دارد که این گروه یک‌سوم سبد خانوار را تشکیل می‌دهد

بانک مرکزی نرخ تورم نقطه به نقطه را در بهمن‌ماه ۶۲.۲ درصد برآورد کرده که بیشترین میزان از فروردین ۱۴۰۲ است. بر اساس این گزارش، نرخ تورم ماهانه نیز به ۸.۴ درصد رسیده که احتمال ثبت رکورد تاریخی تورم را در پایان سال تقویت کرده است