كارگران هلی فلکس در آستانه بازنشستگی بیکار شدند

جمعی از کارگران کارخانه «هلی فلکس» ایران در تماس با ایلنا نسبت به انحلال این كارخانه و ممانعت از ورود كارگران توسط كارفرما، اعتراض كردند.

نماینده کارگران کارخانه هلی فلکس ایران درباره دلایل این اعتراض به ایلنا گفت: کارفرمای کارخانه هلی فلکس ایران در یک اقدام ناگهانی اطلاعیه‌ی انحلال کارخانه را در سردر نگهبانی چسبانده و با معرفی فردی به عنوان مدیر تسویه حساب کارگران، از ورود ۱۲ کارگر رسمی این کارخانه که در شرف بازنشستگی هستند ممانعت به عمل آورده و از آنان خواسته است برای تسویه حساب خود اقدام کنند.

این کارگر که به نمایندگی از سایر کارگران سخن می‌گفت، اضافه کرد: چهار نفر از ۱۲ کارگر رسمی این کارخانه سه ماه دیگر بازنشسته خواهند شد و مابقی تا یکسال آینده در شرف بازنشسته شدن قرار دارند که متاسفانه با این اقدام کارفرما برای بازنشستگی نیز دچار مشکل خواهیم شد.

او ادامه داد: با وجود اینکه این کارخانه تولید کننده لوله‌های خرطومی آب است و در تهیه مواد اولیه پی وی سی که از پتروشیمی بندر  امام تامین می‌شود و همچنین فروش محصولات خود مشكلی ندارد، اما گفته می‌شود بدهی‌های معوقه بانکی و زیان ده بودن تولید باعث انحلال این کارخانه شده است.

 شائبه صوری بودن انحلال كارخانه

در این زمینه، عید علی کریمی دبیر خانه کارگر قزوین، در تشریح وضعیت کارگران هلی فلکس ایران به ایلنا گفت: این واحد تولیدی طی اطلاعیه کارفرما در مورخه هفدهم آبان ماه جاری منحل اعلام شده و از ۱۲ کارگر رسمی این کارخانه که تا روز بیست و دوم‌‌ همان ماه کار می‌کردند خواسته شده بر سر کار خود حاضر نشوند.

او با بیان اینکه «كارگران انحلال کارخانه هلی فلکس را صوری می‌دانند» افزود: دلیلی برای انحلال کارخانه‌ای که برای تهیه مواد اولیه تولید خود مشکلی ندارد و بازار فروش خوبی هم دارد، وجود ندارد.

این فعال كارگری اضافه کرد: این واحد تولیدی از ۱۵ سال گذشته تبدیل به دو کارخانه با اسامی کارخانه هلی فلکس ایران و آوید شد و هم اکنون واحد تولیدی آوید با‌‌ همان مواد اولیه، تولید کننده لوله‌های پولیکا بوده و هم اكنون با ۱۳ کارگر فعال است.

مطالب مرتبط

در سال ۲۰۲۴ حدود ۵۰ هزار زن و دختر در جهان کشته شده‌اند

کمیسر عالی حقوق بشر سازمان ملل درباره افزایش احکام اعدام در ایران و خطر اعدام ده‌ها معترض، تشدید تنش‌های نظامی در منطقه و بحران جهانی خشونت علیه زنان هشدار داد

پیش‌بینی دقیقی از بازار مسکن در سال آینده نیست

پیش‌بینی قطعی این است که اگر مسائل سیاسی و هیجانات ارزی ناشی از آن حل نشود، بازار مسکن همچنان در رکود عمیق خواهد بود؛ در این شرایط قیمت اسمی افزایشی و انجام معامله با این قیمت‌ها کاهشی است

تورم خوراکی‌ها در ایران از آن رو اهمیت دارد که این گروه یک‌سوم سبد خانوار را تشکیل می‌دهد

بانک مرکزی نرخ تورم نقطه به نقطه را در بهمن‌ماه ۶۲.۲ درصد برآورد کرده که بیشترین میزان از فروردین ۱۴۰۲ است. بر اساس این گزارش، نرخ تورم ماهانه نیز به ۸.۴ درصد رسیده که احتمال ثبت رکورد تاریخی تورم را در پایان سال تقویت کرده است