وزیر نفت:

قاچاق سوخت دوباره رونق گرفته است

رستم قاسمی، وزیر نفت ایران فاش کرد که قاچاق سوخت که با اجرای فاز نخست هدفمندی یارانه‌ها به صفر نزدیک شده بود، دوباره رونق گرفته است.

به گزارش شانا، او گفت: به دلیل اختلاف بسیار زیاد نرخ فراورده در داخل کشور نسبت به کشورهای همسایه، پدیده قاچاق سوخت که تقریبا به صفر رسیده بود دوباره رونق گرفته است.

وی افزود: مصرف بنزین و گازوئیل کشور به‌صورت کاذب در چند‌ماه گذشته بسیار زیادشده است که با توجه به تحریم، در حال برنامه‌ریزی برای جلوگیری از قاچاق سوخت هستیم.

وزیر نفت درباره صادرات نفت ایران مدعی شد: فشارهای بسیار سنگینی در ماه‌های نخست تحریم وجود داشت اما امروز وضع ما نسبت به دو‌ماه پیش متحول شده و وضعیت مطلوبی داریم و به یقین در آینده نزدیک بهتر از این هم خواهد شد.

قاسمی در جمع اعضای کمیسیون صنایع و معادن مجلس در عسلویه با بیان اینکه فشارهای سنگینی از سوی دشمنان برای ایجاد اختلال در اقتصاد کشور صورت گرفته است، افزود:

آمریکایی‌ها سهام برخی کشورهای تولیدکننده تجهیزات را خریده‌اند تا ما نتوانیم تجهیزات مورد نظر را تهیه کنیم اما با وجود همه این ترفندها کالاهای مورد نیاز با تلاش همه‌جانبه فراهم می‌شود.

او با وجود کارشکنی‌های دشمنان در زمینه حمل‌ونقل نفت ایران، گفت: امروز کشتی‌هایی را در اختیار داریم که می‌توانیم روزانه دو میلیون بشکه نفت ایران را به مقصدهای مختلف در دنیا جابه‌جا کنیم.

مطالب مرتبط

ضیا نبوی

اگر قرار است در کشاکشِ این تراژدی هولناک، جبهه‌ای را انتخاب کنیم، بهتر آن است که آن سو، طرفِ زندگی باشد و ازینکه بواسطه یک چنین انتخابی چگونه داوری می‌شویم و مطابقِ گفتارهای زندگی‌ناباورِ موجود، در کدام دسته قرار می‌گیریم، پروایی نداشته باشیم. اگر آری گفتن به شیوه‌ی پوششی که می‌پسندیم ما را از نظر مدافعین وضعیت، در صفِ براندازان تعریف می‌کند، نهراسیم و اگر بواسطه‌ی آری گفتن به غریزه‌ی زیستن یا همدلی با هموطنانمان آسیب‌دیده‌ از جنگ در صف مدافعین نظام قرارمان می‌دهند، پروایی نداشته باشیم.

گزاره ای خطرناک برای ایران و‌ همه‌ی ما ایرانیان

همه می‌دانیم جنگی که اکنون درگرفته، محصول مشترک «نظم بین الملل نابرابر» و وحشی، از یک طرف و «ساختار غیردموکراتیک و فاسد داخلی» از سوی دیگر است.
«این جنگ ما نیست، جنگ جمهوری اسلامی با اسراییل است». خطر این گزاره برای ایران و‌ همه‌ی ما ایرانیان در شرایط کنونی، بسیار بیشتر از جنگنده های F35 است. این گزاره ایست که اسراییل، خیلی بیشتر از ادوات جنگی اش روی آن حساب باز کرده است و بال رسانه ای اش یعنی شبکه اینترنشنال بسیار عریان در حال القای آن است و بی پروا مردم را به شورش دعوت می کند. متاسفانه بستر چنین گزاره ی خطرناکی را با هزار آه و افسوس، فساد نظام سیاسی ایران مهیا کرده است.

در پی حمله اسرائیل به مناطق غیرنظامی

بنا بر گزارش‌های منتشرشده در رسانه‌های بین‌المللی همچون هدف اصلی حملات، ایجاد اختلال در زیرساخت‌های برنامه هسته‌ای ایران و ضربه به فرماندهان ارشد نظامی اعلام شد. با این حال، شواهد میدانی و گزارش‌های منابع داخلی ایران از تلفات گسترده میان شهروندان غیرنظامی حکایت دارد.

مطالب پربازدید

مقاله