مسعود باستانی و مهسا امرآبادی دو زوج روزنامه نگار زندانی روز گذشته با یکدیگر در زندان اوین دیدار کردند.
به گزارش کلمه، ملاقات روز گذشته این زوج روزنامه نگار که یکی در زندان رجایی شهر محبوس است و دیگر در زندان اوین، حدود یک ساعت بوده و در دفتر دادستانی اوین صورت گرفته است.
همچنین این ملاقات در حالی صورت گرفته که به مسعود باستانی گفته نشده بوده که برای ملاقات همسرش به اوین می رود و از این رو او به گمان اینکه راهی بیمارستان می شود برای ادامه معاینات پزشکی با پرونده پزشکی از رجایی شهر خارج می شود. مسعود باستانی پس از آنکه به اوین می رسد نیز از این ملاقات متوجه نمی شود و گمان می برد که برای بازجویی و یا تفهیم اتهام جدید به اوین آورده شده که به ناگهان خود را در دفتر دادستانی در مواجه با همسرش می بیند.
مسعود باستانی و مهسا امر آبادی دو زوج روزنامه نگاری هستند که، یکی در زندان رجایی شهر کرج و دیگری در زندان اوین دوران محکومیت را سپری می کند. باستانی از تاریخ ۱۴ تیر ماه ۱۳۸۸ بازداشت و به اتهام تبلیغ علیه نظام و اجتماع و تبانی برای ایجاد اغتشاش به شش سال زندان محکوم شده است. او تا بهمن ماه ۱۳۸۸ در زندان اوین به سر میبرد، اما در تاریخ پنجم بهمن ماه ۱۳۸۸ در اقدامی خلاف قانون و بر خلاف اصل تفکیک و طبقهبندی زندانیان از زندان اوین به زندان رجاییشهر که محل نگهداری مجرمین خطرناک است، منتقل شده و اکنون در این زندان نگهداری می شود.
مهسا امر آبادی نیز نخستین بار در خرداد سال ۸۸ بازداشت و حدود سه ماه را در بند انفرادی ۲۰۹ سپری کرد. پس از حضور مسعود باستانی در دادگاه های نمایشی و فرمایشی، مهسا از زندان آزاد شد اما در نهایت توسط شعبه ۲۸ داداگاه انقلاب اسلامی به ریاست قاضی مقیسه به یک سال حبس تعزیری محکوم شد که این حکم در دادگاه تجدید نظر نیز تایید گردید.امرآبادی دومین بار در اسفند ۸۹ به بهانه حضور در تجمعات اعتراضی به حصر مهندس موسوی و مهدی کروبی توسط حفاظت اطلاعات سپاه پاسداران انقلاب اسلامی بازداشت و به یک سال حبس تعزیری و ۴ سال حبس تعلیقی محکوم شد و اکنون نیز دوران محکومیت خود را سپری می کند. مهسا امر آبادی از جمله زندانیان زنی بود که هفته گذشته در پی رفتار توهین امیز صورت گرفته ماموران زندان در هنگام تفتیش و جست و جوی بند زنان دست به اعتصاب غذا زد.
مهسا و مسعود از زمان اجرای حکم مهسا امرآبادی، یعنی از ۲۱ اردیبهشت ملاقات های هفتگی خود را از دست داده اند، هرچند که پیش از این نیز به دلیل قوانین زندان رجایی شهر ملاقات های آنان دو هفته یک بار بود، اما با زندانی شدن امرآبادی همین ملاقات ها نیز از بین رفت و نهایتا پس از اجرای حکم مهسا امر آبادی آنان پس از ۸۰ روز یکدیگر را در اوین ملاقات کردند. همچنین مسعود باستانی هنگامی پس از سه سال به مرخصی آمد که همسرش در زندان به سر می برد و تمام این سه سال را برای مرخصی مسعود در حال رفت و آمد و تلاش در دادستانی بود. البته در طی مدت مرخصی باستانی به این زوج دو بار در زندان ملاقات حضوری دادند.