بازپرس ویژه قتل تهران:

فرزند محسن رضايی به خاطر داشتن اطلاعات به قتل رسيده است

بازپرس ويژه قتل تهران گفت: اصل بر وقوع قتل احمد رضايی است؛ مگر آنکه در ادامه تحقيقات شواهدی خلاف اين ادعا به دست آيد.

بازپرس ويژه قتل تهران در سالروز قتل احمد رضايی با اعلام اين مطلب افزود: در آبان ماه سال گذشته اطلاع داده شده که فرزند محسن رضايی به نام احمد رضايی به قتل رسيده و جسد وی از کشور امارات به ايران باز گردانده شده است.

وی افزود: به محض اعلام اين خبر دستورات لازم برای انجام تحقيقات و همچنين آزمايش‌های لازم صادر شد و محل سکونت اين فرد در شهر دوبی مورد بررسی قرار گرفت.

به گزارش فارس وی گفت: اولين نکته مربوط به تغيير محل سکونت ايشان بود که در تحقيقات مشخص شد مقتول از دو ماه قبل و به توصيه برخی از دوستانش مبنی بر امنيت بالای هتل گلوريا به اين محل نقل مکان کرده است.

اين مسئول قضايی گفت: احمد رضايی بر اساس عادت، هر روز با دوستان و اقوام خود تماس تلفنی داشته اما به يک باره ۳ روز اين تماس‌ها قطع می‌شود که همين امر سبب کشف جسد وی در مشخص شدن موضوع قتل اين فرد شد.

بازپرس ويژه قتل تهران با اشاره به اين مطلب که در پرونده‌های اين‌چنينی اصل بر وقوع قتل است گفت: تمام تحقيقات انجام می‌شود تا اينکه در نهايت يا اين فرضيه تاييد شود يا به دست آوردن اسناد و مدارک لازم موضوع قتل منتفی شود.

وی گفت: جسد احمد رضايی در کف سوئيت به صورت درازکش پيدا شده و اين در حالی است که جسد در نزديکی در ورودی قرار داشت.

بازپرس پرونده قتل احمد رضايی افزود: متاسفانه پليس امارات جسد احمد رضايی را بدون محتويات داخلی شامل امعا و احشا تحويل داده که اين امر، کار نمونه‌برداری را غير ممکن کرده است.

وی گفت: در کف دست راست احمد رضايی آثار يک مارک الکتريکی ناشی از برخورد شوکر وجود دارد و اين در حالی است که روی ساعد دست راست وی نيز تعداد بريدگی ديده می‌شود اما به هيچ عنوان شوکر و چاقويی که با آن بريدگی‌ها ايجاد شد در سوئيت کشف نشده است.

بازپرس اين پرونده تاکيد کرد: دلايل موجود و همچنين عدم ارائه اموال شخصی مقتول توسط پليس کشور امارات کار را برای پيدا کردن متهم پرونده سخت کرده است و اين در حالی است که می‌توان گفت تعمدا برخی از دلايل و مدارک از بين رفته و يا حداقل به ما تحويل داده نمی‌شود.

وی گفت: برای مثال لپ تاپ شخصی احمد رضايی، فيلم دوربين‌های موجود در راهروهای هتل و حتی پرينت تماس‌های وی چيزهايی است که از پليس کشور امارات در خواست شده اما به ما داده نشده است.

بازپرس ويژه قتل تهران تصريح کرد: به نظر ما نحوه برخورد با اين پرونده از سوی اماراتی‌ها بيشتر صحنه‌سازی برای وقوع يک خودکشی است در حالی که آنها دليل‌شان را برای عدم تحويل مدارک، امنيتی بودن اين پرونده اعلام کردند.

وی تصريح کرد: بررسی ما از برخی از شاهدان و کسانی که با احمد رضايی در ارتباط بودند نشان می‌دهد که مقتول بارها مورد تهديد قرار گرفته و از اين تهديد‌ها اظهار نگرانی داشته است و اين در حالی است که ما می‌دانيم روحيه رضايی به گونه‌ای نبود که اقدام به خودکشی کند.

بازپرس ويژه قتل تهران در پاسخ به اين سؤال که چه انگيزه‌ای می‌توانسته باعث قتل احمد رضايی شود گفت: به نظر می‌رسد بر اساس يافته‌های ما اين فرد دارای اطلاعات کليدی از برخی از موارد در خارج از کشور بوده که ترس عامل قتل وی از انتشارات اين اطلاعات باعث شده تا رضايی را از سر راه بردارند.

قاضی پرونده گفت: براساس يافته‌های ما رد پای سرويس جاسوسی اسرائيل موساد در اين پرونده به چشم می‌خورد و اين در حالی است که احمد رضايی در چندين مورد و در چند مورد قبل از اين حادثه درخواست ملاقات با برخی از مقامات ايرانی را داشت تا بتواند اطلاعات خود را به آنها انتقال دهد.

وی بار ديگر به امنيت موجود در هتل گلوريا اشاره کرد و گفت: بر اساس قراردادی که فيمابين رضايی و هتل منعقد شده بود قرار بوده است که اتاق اين فرد هر دو روز يک بار تميز شود در حالی که زمانی جسد کشف می‌شود که ۳ روز از وقوع قتل گذشته است و همين امر نشان از آن دارد که احمد رضايی به قتل رسيده است.

وی به يکی ديگر از دلايل و علائم وقوع قتل اشاره کرد و گفت: براساس اظهارات شهود،‌ رضايی عادت داشته هميشه زنجير حفاظ در ورودی را وصل می‌کرده است در حالی که در هنگام کشف جسد وی زنجير حفاظت برداشته شده است و به اين موضوع وجود مارک الکتريکی در کف دست راست وی را اضافه کنيد.

اين بازپرس ويژه قتل تهران خاطرنشان کرد: زمانی که يک فرد بخواهد خودکشی کند، هيچ‌گاه از سه عامل قتل استفاده نمی‌کند در حالی که در اتاق رضايی پوکه‌های مصرف شده قرص، بريدگی بر روی ساعد و همچنين شوک الکتريکی وجود داشت و اين در حالی است که جسد احمد رضايی در مقابل دريچه تهويه هوا قرار داشت و درجه تهويه هوا نيز در سردترين درجه آن قرار داشت تا جسد ديرتر کشف شود.

وی بار ديگر بر به قتل رسيدن احمد رضايی تاکيد کرد و گفت: همه عواملی که مورد بررسی قرار گرفتند تاکنون به قتل رسيدن او را تاييد می‌کنند و اين در حالی است که متاسفانه ما هنوز به وسائل شخصی احمد رضايی دسترسی پيدا نکرده‌ايم و پليس امارات از دادن اين وسائل خودداری می‌کند.

مطالب مرتبط

ضیا نبوی

اگر قرار است در کشاکشِ این تراژدی هولناک، جبهه‌ای را انتخاب کنیم، بهتر آن است که آن سو، طرفِ زندگی باشد و ازینکه بواسطه یک چنین انتخابی چگونه داوری می‌شویم و مطابقِ گفتارهای زندگی‌ناباورِ موجود، در کدام دسته قرار می‌گیریم، پروایی نداشته باشیم. اگر آری گفتن به شیوه‌ی پوششی که می‌پسندیم ما را از نظر مدافعین وضعیت، در صفِ براندازان تعریف می‌کند، نهراسیم و اگر بواسطه‌ی آری گفتن به غریزه‌ی زیستن یا همدلی با هموطنانمان آسیب‌دیده‌ از جنگ در صف مدافعین نظام قرارمان می‌دهند، پروایی نداشته باشیم.

گزاره ای خطرناک برای ایران و‌ همه‌ی ما ایرانیان

همه می‌دانیم جنگی که اکنون درگرفته، محصول مشترک «نظم بین الملل نابرابر» و وحشی، از یک طرف و «ساختار غیردموکراتیک و فاسد داخلی» از سوی دیگر است.
«این جنگ ما نیست، جنگ جمهوری اسلامی با اسراییل است». خطر این گزاره برای ایران و‌ همه‌ی ما ایرانیان در شرایط کنونی، بسیار بیشتر از جنگنده های F35 است. این گزاره ایست که اسراییل، خیلی بیشتر از ادوات جنگی اش روی آن حساب باز کرده است و بال رسانه ای اش یعنی شبکه اینترنشنال بسیار عریان در حال القای آن است و بی پروا مردم را به شورش دعوت می کند. متاسفانه بستر چنین گزاره ی خطرناکی را با هزار آه و افسوس، فساد نظام سیاسی ایران مهیا کرده است.

در پی حمله اسرائیل به مناطق غیرنظامی

بنا بر گزارش‌های منتشرشده در رسانه‌های بین‌المللی همچون هدف اصلی حملات، ایجاد اختلال در زیرساخت‌های برنامه هسته‌ای ایران و ضربه به فرماندهان ارشد نظامی اعلام شد. با این حال، شواهد میدانی و گزارش‌های منابع داخلی ایران از تلفات گسترده میان شهروندان غیرنظامی حکایت دارد.

مطالب پربازدید

مقاله