حمله تند علی لاریجانی به بان کی مون:

نمایندگان مفتخر هستند که قانون را بر اساس قرآن و سنت تنظیم نموده‌اند!

رییس مجلس گزارش اخیر گزارشگر حقوق بشر سازمان ملل درباره ایران را نوعی خوش رقصی دبیرکل این سازمان برای آمریکا دانست.

علی لاریجانی در نطق پیش از دستور خود با اشاره به بیانیه اخیر گزارشگر سازمان ملل در مورد وضعیت حقوق بشر در ایران، افزود: این گزارش هیچ سنخیتی با مبانی سازمان ملل در حفظ حقوق انسانی و احترام به تکثر فرهنگ‌ها ندارد، برعکس نوعی از یاغی‌گری بین‌المللی را ترویج و تثبیت می کند.

به گزارش خبرآنلاین، وی با اشاره به اینکه این گزارش، مجلس شورای اسلامی را متهم به نقض حقوق بشر و مانع تراشی برای اجرای تعهدات حقوق بشری نموده است، تصریح کرد: لایحه مجازات اسلامی که در مجلس تصویب شده است و قوانین تنظیم فضای مجازی و مبارزه با جرائم رایانه‌ای در این گزارش ذکر شده است. مهمتر از آن، اعلام شده که توهین به انبیاء و مقدسات و پخش مطالب کفرآمیر جرمی تلقی نمی‌شود که پیگرد قانونی داشته باشد.

اهم صحبت‌های رییس مجلس را در ادامه بخوانید:

*مایه تاسف است که سازمان ملل به جایی رسیده است که گزارشگر آن قانون مجازات اسلامی را امری پنداشته که مخل حقوق بشر است. مشکل اصلی جهان امروز در همین نگاه و رویه‌های دوگانه است.

*مگر سازمان ملل براساس مبانی خویش احترام به فرهنگ‌ها را دنبال نمی کند؟ و مگر قرار است ملت ایران که مفتخر به پذیرش آیین محمدی است، قوانین مربوط به فرهنگ دیگران را به عنوان سبک زندگی خویش بپذیرید؟ لابد توقع دارید وحشی گری مدرن امروز غرب در همجنس‌بازی را به صورت قانون درآوریم.

*آقای دبیرکل! نمایندگان ملت مفتخر هستند که قانون مجازات جرائم در کشور را بر اساس قرآن و سنت تنظیم نموده‌اند و ملت ایران مفتخر است که در مقابل وحشی گری و لاابالی گری فرهنگی دنیای غرب در توهین به انبیا، یک صدا فریاد برآورده اند. ما در این راه حاضریم همه هستی خود را بدهیم ولی در برابر این ظلم عظیم به ساحت مقدس نبوی ایستادگی می کنیم.

*اگر صد هزار بار هم گزارشگر بی‌توجه شما چنین گزارش‌هایی تهیه کند به اندازه ارزنی در اراده ملت و نمایندگان آنان تاثیری نخواهد گذاشت و ما مصمم هستیم در برابر این ظلم و توهین بی سابقه به ساحت پیامبر اعظم محمد مصطفی (ص) به مبارزه خود ادامه دهیم.

*آقای دبیرکل! ممکن است به خاطر نفوذ آمریکا موفق شوید چند صباحی از این گزارش‌ها در فضای بین المللی پراکنده نمایید اما مطمئن باشید اساس سازمان ملل را متزلزل کرده‌اید و با رقص سیاسی خود، هویت سازمان ملل را به سخره گرفته اید. شما باید به فرهنگ‌های مختلف احترام بگذارید، نه اینکه با این گزارشات قصد کنید که فرهنگ‌ها را در فرهنگ مبتذل و بی سامان غرب بی فروغ کنید.

*مجلس شورای اسلامی به سازمان ملل هشدار می دهد به جای بازی‌های سیاسی پیرامون حقوق بشر به دنبال احقاق حقوق ملت مظلوم فلسطین باشد که چند دهه زیر بار شدیدترین و خشن ترین سلطه یاغی قرار گرفته است.

مطالب مرتبط

ضیا نبوی

اگر قرار است در کشاکشِ این تراژدی هولناک، جبهه‌ای را انتخاب کنیم، بهتر آن است که آن سو، طرفِ زندگی باشد و ازینکه بواسطه یک چنین انتخابی چگونه داوری می‌شویم و مطابقِ گفتارهای زندگی‌ناباورِ موجود، در کدام دسته قرار می‌گیریم، پروایی نداشته باشیم. اگر آری گفتن به شیوه‌ی پوششی که می‌پسندیم ما را از نظر مدافعین وضعیت، در صفِ براندازان تعریف می‌کند، نهراسیم و اگر بواسطه‌ی آری گفتن به غریزه‌ی زیستن یا همدلی با هموطنانمان آسیب‌دیده‌ از جنگ در صف مدافعین نظام قرارمان می‌دهند، پروایی نداشته باشیم.

گزاره ای خطرناک برای ایران و‌ همه‌ی ما ایرانیان

همه می‌دانیم جنگی که اکنون درگرفته، محصول مشترک «نظم بین الملل نابرابر» و وحشی، از یک طرف و «ساختار غیردموکراتیک و فاسد داخلی» از سوی دیگر است.
«این جنگ ما نیست، جنگ جمهوری اسلامی با اسراییل است». خطر این گزاره برای ایران و‌ همه‌ی ما ایرانیان در شرایط کنونی، بسیار بیشتر از جنگنده های F35 است. این گزاره ایست که اسراییل، خیلی بیشتر از ادوات جنگی اش روی آن حساب باز کرده است و بال رسانه ای اش یعنی شبکه اینترنشنال بسیار عریان در حال القای آن است و بی پروا مردم را به شورش دعوت می کند. متاسفانه بستر چنین گزاره ی خطرناکی را با هزار آه و افسوس، فساد نظام سیاسی ایران مهیا کرده است.

در پی حمله اسرائیل به مناطق غیرنظامی

بنا بر گزارش‌های منتشرشده در رسانه‌های بین‌المللی همچون هدف اصلی حملات، ایجاد اختلال در زیرساخت‌های برنامه هسته‌ای ایران و ضربه به فرماندهان ارشد نظامی اعلام شد. با این حال، شواهد میدانی و گزارش‌های منابع داخلی ایران از تلفات گسترده میان شهروندان غیرنظامی حکایت دارد.

مطالب پربازدید

مقاله