توسط حراست دانشگاه صورت گرفت:

ضرب و شتم شدید دانشجویان به اتهام ورزش!

روز يکشنبه ۳۰ مهرماه حدود ساعت ۶ عصر بين تعدادی از دانشجويان دانشگاه هنر تهران و ماموران حراست درگيری شديدی ايجاد شد که به چند ساعت حبس دانشجويان در دفتر حراست انجاميد.

به گزارش کميته گزارشگران حقوق بشر، اين درگيری در ابتدا به بهانه شرکت دانشجويان در فعاليت های ورزشی و خارج از وقت مقرر اتفاق افتاده، اما در خلال آن پس از تجمع و درگيری لفظی دانشجويان با ماموران حراست دانشگاه در اعتراض به اينکه يکی از دانشجويان را در حضور ساير دانشجويان و در مقابل درب ورودی بوفه هنرهای دانشگاه به شدت مورد ضرب و شتم قرار داده بودند شکل گسترده تری به خود گرفت.

پس از آن تعدادی از دانشجويان به دفتر حراست دانشگاه منتقل می شوند و ضمن خاموش کردن چراغ ها برای جلو گيری از شناسايی خود، افراد فوق را مورد ضرب و شتم قرار می دهند سپس در را به روی آنها قفل کرده و از حراست کل می خواهند مامورانشان را برای انتقال اين دانشجويان به نقطه ای ديگر اعزام کنند.

دانشجويان فوق پس از آنکه به شکلی خشن توسط اتوموبيل به حراست کل منتقل شدند، تا پاسی از شب مورد بازجويی قرار گرفته و ادعا می کنند که در اداره حراست کل دانشگاه نيز مجددن مورد ضرب و شتم شديد قرار گرفته اند.

مطالب مرتبط

در سال ۲۰۲۴ حدود ۵۰ هزار زن و دختر در جهان کشته شده‌اند

کمیسر عالی حقوق بشر سازمان ملل درباره افزایش احکام اعدام در ایران و خطر اعدام ده‌ها معترض، تشدید تنش‌های نظامی در منطقه و بحران جهانی خشونت علیه زنان هشدار داد

پیش‌بینی دقیقی از بازار مسکن در سال آینده نیست

پیش‌بینی قطعی این است که اگر مسائل سیاسی و هیجانات ارزی ناشی از آن حل نشود، بازار مسکن همچنان در رکود عمیق خواهد بود؛ در این شرایط قیمت اسمی افزایشی و انجام معامله با این قیمت‌ها کاهشی است

تورم خوراکی‌ها در ایران از آن رو اهمیت دارد که این گروه یک‌سوم سبد خانوار را تشکیل می‌دهد

بانک مرکزی نرخ تورم نقطه به نقطه را در بهمن‌ماه ۶۲.۲ درصد برآورد کرده که بیشترین میزان از فروردین ۱۴۰۲ است. بر اساس این گزارش، نرخ تورم ماهانه نیز به ۸.۴ درصد رسیده که احتمال ثبت رکورد تاریخی تورم را در پایان سال تقویت کرده است

مطالب پربازدید

مقاله