روند صعودی نرخ سکه و ارز در بازار همچنان ادامه دارد. همزمان با ادامه صعود قیمت جهانی طلا، بازار داخلی طلا و سکه نیز امروز شاهد رشد قیمت ها بود.
به گزارش بازتاب هر اونس طلا در جریان معاملات امروز بازارجهانی تا یک هزار و 664 دلار صعود کرد که بالاترین نرخ طی 4 ماه گذشته است. این رشد در پی ادامه افت ارزش برابری دلار آمریکا در برابر سایر ارزهای معتبر رخ داد.
با این وجود در بازار داخلی ارز، ارزش دلار در برابر ریال ایران افزایش یافت تا بازار طلا و سکه شاهد صعود مضاعف قیمت ها باشد.
بعدازظهر روز چهارشنبه، قیمت آزاد دلار ۲۱۴۰ تومان بود و یورو و پوند نیز به ترتیب ۲۶۶۳ و ۳۳۷۳ تومان معامله شدند.
قیمت هر سکه بهار آزادی طرح جدید نیز بعدازظهر روز پنجشنبه به ۸۳۰ هزار تومان رسید. سکه طرح قدیم نیز ۸۳۲ هزار تومان، نیم سکه ۴۱۴ هزار تومان و ربع سکه ۲۰۸ هزار تومان به فروش می رسد.
گفتنی است هر گرم طلای 18 عیار هم از 81 هزار و 900 تومان به 84 هزار و400 تومان افزایش یافت.