پورمحمدی در پاسخ به شایعه کاندیداتوری‌اش در انتخابات

وقتش شد اعلام می‌کنم

مصطفی پورمحمدی در واکنش به برخی گمانه‌زنی‌های انتخاباتی گفت: «اینکه در انتخابات ریاست جمهوری حضور داشته باشم یا خیر  به وقتش اعلام می‌کنم.»

پورمحمدی ظهر روز جمعه در گفت‌وگوبا  فارس در مشهد با اشاره به برخی گمانه‌زنی‌ها در ارتباط با حضور وی در انتخابات ریاست جمهوری گفت: در حال حاضر وقت خدمت‌رسانی است و باید هر چیزی را به وقتش انجام داد، از این رو اینکه در انتخابات ریاست جمهوری حضور داشته باشم یا خیر را به وقتش اعلام می‌کنم.

رئیس سازمان بازرسی کل کشور در ادامه با اشاره به حضور گسترده مردم در راهپیمایی روز قدس خاطرنشان کرد: همانطور که امام راحل فرمودند که روز قدس روز اسلام است امروز شاهدیم که تمام استکبار جهانی در غده سرطانی اسرائیل جمع شده‌ و این غده سرطانی نیز مظهر تمام تجاوزطلبی‌ها، حق‌کشی‌ها و اشغال سرزمین‌ها است و با زیر پا گذاشتن حقوق انسان‌ها به دنبال اهداف ننگین خود هستند.

وی افزود: ملت ایران همواره با تمام توان در برابر اسرائیل قیام کرده و با تمام تجاوزها و ظلم‌ها از سوی استکبار جهانی مبارزه می‌کند.

پور محمدی در خاتمه با اشاره به تهدیدهای روز افزون دشمنان علیه نظام جمهوری اسلامی ایران ادامه داد: آنها فکر می‌کردند با تحریم بتوانند اراده ملت ما را بشکنند در حالی که این تحریم‌ها موجب افزایش اراده، عزت، روحیه و انسجام آنها شده است زیرا روحیه ملت ایران شکستنی نیست.

خاطرنشان می شود پیش از این برخی سایت های خبری از احتمال کاندیداتوری مصطفی پور محمدی در انتخابات خبر داده بودند.

مطالب مرتبط

فاجعه انسانی در زندان تهران بزرگ

سخنگوی قوه قضائیه اعلام کرده است که تاکنون «مطابق آمار رسمی ارائه شده» ۷۱ نفر از کادر اداری زندان، سربازان وظیفه، محکومین زندانی، خانواده محکومین و همسایه‌ها در حمله اسرائیل به زندان اوین کشته شده‌اند

موج‌های بی‌قاعده‌ی اخراج مهاجران افغان

امروز نیز در سایه موج‌های بی‌قاعده‌ی اخراج مهاجران افغان، همان الگوی آشنای تاریخ در حال تکرار است: حذفِ بی‌پناه‌ترین‌ها به نام امنیت یا نظم، با همراهی رسانه‌ای و سکوت جامعه. اما حذف هر «دیگری» به دست ساختار قدرت، فقط آغاز یک روند است؛ روندی که دیر یا زود، دایره‌اش گسترش می‌یابد و به بدنه‌ی جامعه بازمی‌گردد. اگر جامعه در برابر بی‌قانونی علیه مهاجران ساکت بماند، فردا ممکن است همان سازوکار خشونت، گریبان شهروندان‌اش را نیز بگیرد. سرنوشت خاموشان، همیشه شبیه‌ هم است.

ضیا نبوی

اگر قرار است در کشاکشِ این تراژدی هولناک، جبهه‌ای را انتخاب کنیم، بهتر آن است که آن سو، طرفِ زندگی باشد و ازینکه بواسطه یک چنین انتخابی چگونه داوری می‌شویم و مطابقِ گفتارهای زندگی‌ناباورِ موجود، در کدام دسته قرار می‌گیریم، پروایی نداشته باشیم. اگر آری گفتن به شیوه‌ی پوششی که می‌پسندیم ما را از نظر مدافعین وضعیت، در صفِ براندازان تعریف می‌کند، نهراسیم و اگر بواسطه‌ی آری گفتن به غریزه‌ی زیستن یا همدلی با هموطنانمان آسیب‌دیده‌ از جنگ در صف مدافعین نظام قرارمان می‌دهند، پروایی نداشته باشیم.

مطالب پربازدید

مقاله