اظهارات عجیب رئیس سازمان میراث فرهنگی و گردشگری:

خشکسالی جنوب ایران کار استعمار و استکبار جهانی است/ تحریم ها از 110سال پیش آغاز شد

رئیس سازمان میراث فرهنگی و گردشگری با بیان اینکه به خشکسالی های نیمه جنوبی کشور مشکوک هستم، گفت: استعمار و استکبار جهانی با تکنولوژی در شرایط اقلیمی جنوب ایران تأثیر می گذارند.

به گزارش فارس، سید حسن موسوی صبح امروز در مراسم معارفه رئیس سازمان هواشناسی به عنوان معاونت هواشناسی ستاد تسهیلات سفرهای کشور که با حضور تمام اعضای ستاد تسهیلات برگزار شد، در اظهاراتی عجیب  گفت: «سازمان هواشناسی ریشه این مفسده را باید کشف کند چون این میزان خشکسالی در کشور طبیعی به نظر نمی رسد.موضوع خشکسالی، موضوع حادی است و جنگ نرم در این بخش مشهود است.»

موسوی افزود:« استعمار دسترسی بیشتری به بخش جنوبی کشور دارد اگر به این مهم برسیم هم امکان تقابل فراهم می شود و هم پیشگیری. از سوی دیگر مردم دنیا نیز متوجه می شوند که استعمار چگونه ددمنشانه درباره اسلام و ایران عمل می کند.»

وی ادامه داد: «اصلا برای صهیونیست جهانی قابل تحمل نیست که کشوری فارغ از قدرت های غرب و شرق با اتکا به مبانی دینی این چنین قد علم کند و پیشتاز باشد.»

 110 سال پیش؛ نقطه آغاز تحریم علیه ایران!

رئیس سازمان میراث فرهنگی و گردشگری با تاکید بر این که نقطه آغاز تحریم بر ایران 110سال پیش رقم خورد، گفت: «بی مبالاتی حکام وقت در آن زمان باعث شد که چاه های نفت را تاراج کنند و نقطه عطف آسیب پذیری ما آن جا بود.»

وی ادامه داد: «در سال 57 با انقلاب اسلامی تحریم شکست و این سال ها دشمنان حلقه تحریم را تنگ تر کردند در حالی که دنیا با این تحریم ها خودش را از منابع خدادادی ایران تحریم کرد.»

این سخنان عجیب در حالی مطرح می شوند که پدیده گرم شدن زمین در حال حاضر یکی از نگرانی های کشورهای غربی نیز هست.

به نظر می رسد دولتی ها تلاش می کنند بحران مدیریتی خود را با نسبت دادن تمام وقایع به کشورهای خارجی فرافکنی کنند.

مطالب مرتبط

ضیا نبوی

اگر قرار است در کشاکشِ این تراژدی هولناک، جبهه‌ای را انتخاب کنیم، بهتر آن است که آن سو، طرفِ زندگی باشد و ازینکه بواسطه یک چنین انتخابی چگونه داوری می‌شویم و مطابقِ گفتارهای زندگی‌ناباورِ موجود، در کدام دسته قرار می‌گیریم، پروایی نداشته باشیم. اگر آری گفتن به شیوه‌ی پوششی که می‌پسندیم ما را از نظر مدافعین وضعیت، در صفِ براندازان تعریف می‌کند، نهراسیم و اگر بواسطه‌ی آری گفتن به غریزه‌ی زیستن یا همدلی با هموطنانمان آسیب‌دیده‌ از جنگ در صف مدافعین نظام قرارمان می‌دهند، پروایی نداشته باشیم.

گزاره ای خطرناک برای ایران و‌ همه‌ی ما ایرانیان

همه می‌دانیم جنگی که اکنون درگرفته، محصول مشترک «نظم بین الملل نابرابر» و وحشی، از یک طرف و «ساختار غیردموکراتیک و فاسد داخلی» از سوی دیگر است.
«این جنگ ما نیست، جنگ جمهوری اسلامی با اسراییل است». خطر این گزاره برای ایران و‌ همه‌ی ما ایرانیان در شرایط کنونی، بسیار بیشتر از جنگنده های F35 است. این گزاره ایست که اسراییل، خیلی بیشتر از ادوات جنگی اش روی آن حساب باز کرده است و بال رسانه ای اش یعنی شبکه اینترنشنال بسیار عریان در حال القای آن است و بی پروا مردم را به شورش دعوت می کند. متاسفانه بستر چنین گزاره ی خطرناکی را با هزار آه و افسوس، فساد نظام سیاسی ایران مهیا کرده است.

در پی حمله اسرائیل به مناطق غیرنظامی

بنا بر گزارش‌های منتشرشده در رسانه‌های بین‌المللی همچون هدف اصلی حملات، ایجاد اختلال در زیرساخت‌های برنامه هسته‌ای ایران و ضربه به فرماندهان ارشد نظامی اعلام شد. با این حال، شواهد میدانی و گزارش‌های منابع داخلی ایران از تلفات گسترده میان شهروندان غیرنظامی حکایت دارد.

مطالب پربازدید

مقاله