احمدی‌نژاد پس از سفر تحقیر آمیز به برزیل:

برزیل 180 میلیون فقیر دارد!

محمود احمدی نژاد عنوان کرد: کشور برزیل بیش از از 8.5 میلیون کیلومتر مساحت دارد و دارای منابع بسیاری است اما با وجود داشتن 200 میلیون جمعیت نزدیک به 170 الی 180 میلیون نفر آنها فقیر هستند و تنها 10 میلیون از مهاجرین اروپایی در این کشور دارای ثروت هستند.

رئیس دولت دهم  گفت: نیازمند حرکتی جهشی هستیم تا تولید فولادی را که در کشور مصرف داریم، خودمان انجام دهیم.

به گزارش مهر، محمود احمدی نژاد در جریان سفر به استان اصفهان در افتتاح بزرگترین کارخانه تولید آهن اسفنجی کشور افزود: امروز ساختن ایران بالاترین کار انقلابی است و باید ایران را با اندیشه ایرانی، همت ایرانی و کار ایرانی ساخت.

احمدی نژاد در ادامه سخنان خود اظهار داشت: وقتی کاری را خودمان می توانیم انجام دهیم چرا یک ایرانی بدنبال تحقق اجرای آن نباشد و این موضوع را به کارشناسان دیگر در دنیا واگذار کنیم.

احمدی نژاد یادآور شد: در اصل مجموعه ساخته شده مجموعه ای بسیار فنی و پیچیده است که به دست و همت ایرانیان ساخته شده است.

احمدی نژاد در ادامه با اشاره به سفری که به کشور برزیل و آمریکای جنوبی داشت اظهار داشت: صدها سال است که پرده ضخیم استکبار جهانی روی آن کشیده شده تا این کشور دیده نشود.

رئیس دولت دهم که تا چندی پیش از این کشور به عنوان کشور دوست و برادر نام میبرد عنوان کرد: کشور برزیل بیش از از 8.5 میلیون کیلومتر مساحت دارد و دارای منابع بسیاری است اما با وجود داشتن 200 میلیون جمعیت نزدیک به 170 الی 180 میلیون نفر آنها فقیر هستند و تنها 10 میلیون از مهاجرین اروپایی در این کشور دارای ثروت هستند.

وی گفت: در جلسه ای که با 70 الی 80 نفر از نخبگان برزیل داشتم، تمام خواست و نگاه آنها به پیشرفتهای ملت ایران بود.

مطالب مرتبط

ضیا نبوی

اگر قرار است در کشاکشِ این تراژدی هولناک، جبهه‌ای را انتخاب کنیم، بهتر آن است که آن سو، طرفِ زندگی باشد و ازینکه بواسطه یک چنین انتخابی چگونه داوری می‌شویم و مطابقِ گفتارهای زندگی‌ناباورِ موجود، در کدام دسته قرار می‌گیریم، پروایی نداشته باشیم. اگر آری گفتن به شیوه‌ی پوششی که می‌پسندیم ما را از نظر مدافعین وضعیت، در صفِ براندازان تعریف می‌کند، نهراسیم و اگر بواسطه‌ی آری گفتن به غریزه‌ی زیستن یا همدلی با هموطنانمان آسیب‌دیده‌ از جنگ در صف مدافعین نظام قرارمان می‌دهند، پروایی نداشته باشیم.

گزاره ای خطرناک برای ایران و‌ همه‌ی ما ایرانیان

همه می‌دانیم جنگی که اکنون درگرفته، محصول مشترک «نظم بین الملل نابرابر» و وحشی، از یک طرف و «ساختار غیردموکراتیک و فاسد داخلی» از سوی دیگر است.
«این جنگ ما نیست، جنگ جمهوری اسلامی با اسراییل است». خطر این گزاره برای ایران و‌ همه‌ی ما ایرانیان در شرایط کنونی، بسیار بیشتر از جنگنده های F35 است. این گزاره ایست که اسراییل، خیلی بیشتر از ادوات جنگی اش روی آن حساب باز کرده است و بال رسانه ای اش یعنی شبکه اینترنشنال بسیار عریان در حال القای آن است و بی پروا مردم را به شورش دعوت می کند. متاسفانه بستر چنین گزاره ی خطرناکی را با هزار آه و افسوس، فساد نظام سیاسی ایران مهیا کرده است.

در پی حمله اسرائیل به مناطق غیرنظامی

بنا بر گزارش‌های منتشرشده در رسانه‌های بین‌المللی همچون هدف اصلی حملات، ایجاد اختلال در زیرساخت‌های برنامه هسته‌ای ایران و ضربه به فرماندهان ارشد نظامی اعلام شد. با این حال، شواهد میدانی و گزارش‌های منابع داخلی ایران از تلفات گسترده میان شهروندان غیرنظامی حکایت دارد.

مطالب پربازدید

مقاله