به دلیل واردات بی رویه کود چینی

واحدهاي توليد كود شيميايي تعطیل شدند

رئيس انجمن صنفي توليد كنندگان كود شيميايي ازتعطيلي واحدهاي توليد كود شيميايي به دليل عدم خريد كود توسط دولت خبر داد.

صياد فرهادي در گفتگو با ايلنا با انتقاد از عدم اعمال سياست‌هاي حمايتي دولت از كشاورزان گفت: «كود توليدي داخل ايران از مرغوبيت بالايي برخوردار است اما دولت با واردات بي رويه كودهاي چيني بي كيفيت روند تعطيلي واحدهاي توليدي كشور را در اين بخش تسريع كرد.»

به گفته فرهادي، با اجراي قانون هدفمندي يارانه‌ها دولت متعهد به ارائه يك ميليون و 800 هزار تن كود شيميايي به كشاورزان شد اما به دليل عدم اجراي تعهدات هم اكنون كشاورزان با كمبود شديد كود مواجه شده‌اند. اين در حاليست كه وزير جهاد كشاورزي ادعا مي كند كه كود يارانه‌اي كشاورزان به طور كامل عرضه شده است.

رئيس انجمن صنفي توليدكنندگان كود شيميايي با بيان اين كه كشاورزان در كشت محصولات پاييزه با مشكلات عمده‌اي مواجه خواهند شد گفت: به دليل عدم اجراي تعهدات دولت در خصوص ارائه كود به كشاورزان نرخ بيكاري در بين آن ها افزايش خواهد يافت ضمن اين كه با افت در توليد محصولات كشاورزي مواجه خواهيم شد.

فرهادي در ادامه نياز سالانه‌ي مزارع كشور به كود را در سال حدود 4 ميليون تن اعلام كرد و ياد آور شد: از اين ميزان حدود 60 درصد وارداتي و 40 درصد مابقي را توليدكنندگاني تشكيل مي‌دهند كه تمام كود توليدي خود را بايد به دولت بفروشند و به واقع از اين راه امرار معاش مي كنند.

مطالب مرتبط

ضیا نبوی

اگر قرار است در کشاکشِ این تراژدی هولناک، جبهه‌ای را انتخاب کنیم، بهتر آن است که آن سو، طرفِ زندگی باشد و ازینکه بواسطه یک چنین انتخابی چگونه داوری می‌شویم و مطابقِ گفتارهای زندگی‌ناباورِ موجود، در کدام دسته قرار می‌گیریم، پروایی نداشته باشیم. اگر آری گفتن به شیوه‌ی پوششی که می‌پسندیم ما را از نظر مدافعین وضعیت، در صفِ براندازان تعریف می‌کند، نهراسیم و اگر بواسطه‌ی آری گفتن به غریزه‌ی زیستن یا همدلی با هموطنانمان آسیب‌دیده‌ از جنگ در صف مدافعین نظام قرارمان می‌دهند، پروایی نداشته باشیم.

گزاره ای خطرناک برای ایران و‌ همه‌ی ما ایرانیان

همه می‌دانیم جنگی که اکنون درگرفته، محصول مشترک «نظم بین الملل نابرابر» و وحشی، از یک طرف و «ساختار غیردموکراتیک و فاسد داخلی» از سوی دیگر است.
«این جنگ ما نیست، جنگ جمهوری اسلامی با اسراییل است». خطر این گزاره برای ایران و‌ همه‌ی ما ایرانیان در شرایط کنونی، بسیار بیشتر از جنگنده های F35 است. این گزاره ایست که اسراییل، خیلی بیشتر از ادوات جنگی اش روی آن حساب باز کرده است و بال رسانه ای اش یعنی شبکه اینترنشنال بسیار عریان در حال القای آن است و بی پروا مردم را به شورش دعوت می کند. متاسفانه بستر چنین گزاره ی خطرناکی را با هزار آه و افسوس، فساد نظام سیاسی ایران مهیا کرده است.

در پی حمله اسرائیل به مناطق غیرنظامی

بنا بر گزارش‌های منتشرشده در رسانه‌های بین‌المللی همچون هدف اصلی حملات، ایجاد اختلال در زیرساخت‌های برنامه هسته‌ای ایران و ضربه به فرماندهان ارشد نظامی اعلام شد. با این حال، شواهد میدانی و گزارش‌های منابع داخلی ایران از تلفات گسترده میان شهروندان غیرنظامی حکایت دارد.

مطالب پربازدید

مقاله