احمدی نژاد پیش از سفر به پکن

برای عبور از بحران جهانی پیشنهاداتی داریم!

محمود احمدي‌نژاد پيش از ترك تهران به مقصد پكن در تشريح اهداف سفر چهار روزه خود به چين، با يادآوري اين‌كه سفر ما به چين با دو هدف صورت مي‌گيرد،گفت: «هدف اول از اين سفر شركت در اجلاس سران سازمان همكاري‌هاي شانگهاي است كه در اين سازمان شش كشور عضو هستند و چندين كشور به عنوان ناظر در اين اجلاس شركت مي‌كنند.»

وی با بيان اين‌كه ايران همكاري‌هاي گسترده‌اي با اعضاي اين اجلاس در موضوعات مختلف دارد، افزود: در هفت سال اخير منهاي يك اجلاس در اجلاس سران در سطح رييس‌جمهور شركت كرديم و زمينه‌‌هاي فراواني براي همكاري بين كشورهاي عضو اين اجلاس وجود دارد و ما نيز در اجلاس پيشنهاداتي را براي عبور از تحولات جاري و بحران اقتصادي موجود در جهان داريم.

رييس‌ دولت دهم  هدف ديگر از اين سفر را در قالب سفر دوجانبه به چين عنوان كرد و گفت:‌ از گذشته ما رابطه خوبي با چين داشتيم و حجم تجارت بين دو كشور بالا است و اكنون شريك اصلي تجارت خارجي جمهوري اسلامي ايران محسوب مي‌شود و ما به دعوت رييس‌جمهور چين به اين كشور سفر مي‌كنيم و موضوعات مهمي در دستور كار مقامات دو كشور است و توافق‌نامه‌هاي جديدي نيز بين مقامات دو كشور براي گسترش همكاري‌ها در جريان اين سفر در موضوعات مختلف به امضاء خواهد رسيد.

وي گفت: تقريبا با اكثر روساي جمهورشركت‌كننده در اجلاس ديدار مي‌كنيم با ايرانيان مقيم چين ديدار خواهيم داشت،‌ با اساتيد، دانشجويان و دانشمندان چين نيز در دانشگاه پكن ديدار و گفت‌وگو خواهيم كرد.

اظهارات محمود احمدی نژاد در حالی مطرح می شود که ایران خود هم اکنون در بحران اقتصادی به سر می برد.  بازار  ارز و سکه و قمیت مواد غذایی از دستان دولت خارج شده است و بر تعداد بیکاران روز به روز افزوده می شود.

 

مطالب مرتبط

ضیا نبوی

اگر قرار است در کشاکشِ این تراژدی هولناک، جبهه‌ای را انتخاب کنیم، بهتر آن است که آن سو، طرفِ زندگی باشد و ازینکه بواسطه یک چنین انتخابی چگونه داوری می‌شویم و مطابقِ گفتارهای زندگی‌ناباورِ موجود، در کدام دسته قرار می‌گیریم، پروایی نداشته باشیم. اگر آری گفتن به شیوه‌ی پوششی که می‌پسندیم ما را از نظر مدافعین وضعیت، در صفِ براندازان تعریف می‌کند، نهراسیم و اگر بواسطه‌ی آری گفتن به غریزه‌ی زیستن یا همدلی با هموطنانمان آسیب‌دیده‌ از جنگ در صف مدافعین نظام قرارمان می‌دهند، پروایی نداشته باشیم.

گزاره ای خطرناک برای ایران و‌ همه‌ی ما ایرانیان

همه می‌دانیم جنگی که اکنون درگرفته، محصول مشترک «نظم بین الملل نابرابر» و وحشی، از یک طرف و «ساختار غیردموکراتیک و فاسد داخلی» از سوی دیگر است.
«این جنگ ما نیست، جنگ جمهوری اسلامی با اسراییل است». خطر این گزاره برای ایران و‌ همه‌ی ما ایرانیان در شرایط کنونی، بسیار بیشتر از جنگنده های F35 است. این گزاره ایست که اسراییل، خیلی بیشتر از ادوات جنگی اش روی آن حساب باز کرده است و بال رسانه ای اش یعنی شبکه اینترنشنال بسیار عریان در حال القای آن است و بی پروا مردم را به شورش دعوت می کند. متاسفانه بستر چنین گزاره ی خطرناکی را با هزار آه و افسوس، فساد نظام سیاسی ایران مهیا کرده است.

در پی حمله اسرائیل به مناطق غیرنظامی

بنا بر گزارش‌های منتشرشده در رسانه‌های بین‌المللی همچون هدف اصلی حملات، ایجاد اختلال در زیرساخت‌های برنامه هسته‌ای ایران و ضربه به فرماندهان ارشد نظامی اعلام شد. با این حال، شواهد میدانی و گزارش‌های منابع داخلی ایران از تلفات گسترده میان شهروندان غیرنظامی حکایت دارد.

مطالب پربازدید

مقاله