وزیر انرژی و منابع طبیعی ترکیه

ترکیه از تحریمهای نفتی ایران معاف شده است

وزیر انرژی و منابع طبیعی ترکیه گفت که برخی اخبار حاکی از معافیت آنکارا از تحریم نفتی ایران است، اما در این رابطه ابلاغیه کتبی دریافت نکرده‌ایم.

به گزارش ایلنا به نقل از آناتولی، «فاتح دونمز» وزیر انرژی و منابع طبیعی ترکیه طی اظهاراتی در کمیسیون برنامه و بودجه پارلمان این کشور درباره معافیت آنکارا از تحریم‌ نفتی ایران گفت که برخی شنیده‌ها حاکی از این موضوع است اما در این رابطه ابلاغیه کتبی دریافت نکرده‌ایم.

دونمز در پاسخ به پرسش خبرنگاری مبنی بر اینکه طبق اخبار «واشنگتن با معافیت هشت کشور از جمله ترکیه از تحریم خرید نفت ایران موافقت کرده است»، افزود: «هنوز ابلاغیه کتبی به دست ما نرسیده است، اما اخبار حاکی از صحت این موضوع است».

قرار است دور جدید تحریم‌های آمریکا علیه ایران از چهارم نوامبر اجرایی شود.

مطالب مرتبط

مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا: مذاکرات پایان برنامه هسته‌ای ایران باید آغاز شود

جمهوری اسلامی ایران دسترسی بازرسان آژانس را محدود کرده و هم‌اکنون نیز گروهی از بازرسان آژانس که در ایران هستند، اجازهً ورود به سایت‌های هسته‌ای برای ارزیابی دقیق خسارت ناشی از حملات جنگ ۱۲ روزه را ندارند.

خبرگزاری فرانسه: دو فرانسوی زندانی در ایران به «جاسوسی برای موساد» متهم شده‌اند

جمهوری اسلامی دو شهروند فرانسوی زندانی را به "جاسوسی برای موساد" متهم کرد. سسیل کوهلر و ژاک پاریس به "توطئه برای براندازی نظام" و "فساد فی‌الارض" نیز متهم شده‌اند. این اتهامات می‌تواند مجازات اعدام در پی داشته باشد

تعداد کشته‌شدگان حملات ۱۲ روزه اسرائیل به ایران به ۹۳۵ نفر رسید

تصاویر ماهواره‌ای جدید از تاسیسات هسته‌ای «فردو» نشان‌دهنده تداوم فعالیت‌ها پیرامون دهانه‌های تهویه و سوراخ‌های ایجاد شده در جریان حملات هوایی آمریکا را نشان می‌دهند

مطالب پربازدید

مقاله