نماینده کدخدا و اصلاح طلبان

قدیم می گفتند دیدن کدخدا ده لازم است. روحانی هم به درستی می گوید امریکا کدخدای دهکده جهانی است هنوز.
اما گفتگو با کدخدایی که با گفتگو کننده مسئله دارد ساده نیست مگر این که ابزار گفتگو کننده قوی باشد.

برجام لازم بود چرا که توقف راه غلط بود. اما دستاورد برجام مطابق میل روحانی نبود چرا نبود؟ که خود داستانی است. فقط مختصر می توان گفت که مشکل تنها به امریکای کدخدا برنمی گردد به حکومت ایران با همه تناقض های آن هم باز می گردد.

اما این مثال را آوردیم تا به موضوع داخلی توجه کنیم.
مرتضی حاجی که در میان اصلاح طلبان امروز جایگاه اجرائی قوی دارد از لزوم گفتگو میان اصلاح طلبان و سپاه سخن گفته است.این سخن واکنش رمضان شریف سردار سپاه را در تائید برانگیخته است. که نکته ای در خور تامل است .اما چرا در خور تامل است.

این ابهام سخن حاجی است که مشکل زا می نماید
چرا که سپاه نماینده اول کدخدای حکومت ایران است . نظامیان را این گونه در سیاست رسمیت دادن یعنی رفتن بی محا با به سوی دور زدن تمام قوائد سیاسی و اجتماعی است که نمی تواند به اصلاح امور کمک کند.،می باشد.چرا که نظامیان یا دیکته می کنند یا دیکته می نویسند.رابطه اصلاح طلبان با سپاه امروز مانند رابطه امریکا با ایران مانند مذاکرات برجام است.

این رابطه و توازن قوا به شکلی است که اصلاح طلبان را وادار به دیکته نویسی می کند، چرا که دست بالا را در گفتگو ندارند.اما مهم تر این است که سپاه با چه عنوان باید طرف گفتگو قرار بگیرد به نظر می رسد رسمیت دادن به نهاد نظامی از اقتصاد به سیاست و بعد به عنوان حزبی سیاسی نظامی دیگر امری تثبیت شده می رسد این ارزو را محسن رضائی در دوره جنگ داشت امروز این آرزو محقق شده است سپاه دیگر نهاد نظامی نیست بلکه حزب سیاسی – نظامی و هم با توان اقتصادی برتر است در این حالت حاجی چه گفتگوی می تواند در راه گشایش امور اصلاح طلبی در گفتگوی با سپاه داشته باشد.

این سخن آقای حاجی که که سپاه در درون ملت است توجیه گفتگوی سیاسی با سپاه نمی شود.
به نظر می رسد راهبرد ماندن در هر صورت در پست و مقام حتی در سطح پائین مهم ترین دغدغه اصلاح طلبان شده است و دیکته ای است که بسیاری از آنان هر شب آن را مرور می کنند تا فراموش نکنند.
نماینده کدخدا در گفتگو با اصلاح طلبان امتیازی برای اصلاح طلبان نمی دهد اما خود را تثبیت بیشتری می کند این معامله خوبی نیست بلکه واگذاری اصل و فرع است باختن بیشتر نتیجه و هم اصول است.

مطالب مرتبط

حفاریات

با این حال، ارقام و حقایق ارائه‌شده توسط منبع، تصویر روشنی را ترسیم می‌کند: دورهٔ اوج‌گیری عمدهٔ اسلام سیاسی در مغرب دیگر به همان شکلی که بیش از یک دهه پیش بود، وجود ندارد؛ در حالی که تجربیات حکومت‌داری و مبارزهٔ سیاسی به باری تبدیل شده است که احزاب مذهبی دیگر نمی‌توانند آن را نادیده بگیرند.

اروپا و آمریکا

در همین زمینه، اظهارات برخی مقام‌های اسرائیلی درباره «طرح مهاجرت» فلسطینیان از غزه نیز مورد انتقاد قرار گرفته است.
مقایسه با دیپلماسی جیمز بیکر

زهرا جعفرزادهدبیر گروه اجتماعی به گزارش گروه رسانه‌ای شرق،

ه گفته سلمانیان، بیشترین عوارضی که کمبود فاکتور ۱۳ دارد، خون‌ریزی مغزی است. گاهی خون‌ریزی از بینی هم شروع می‌شود و در مواردی هم خون‌ریزی در مفاصل رخ می‌دهد. نبود برخی فاکتورها، با خون‌ریزی از ناحیه چشم همراه است و در کنار خون‌ریزی ماهانه برای بیمار، احتمال خون‌ریزی در مثانه و کلیه هم وجود دارد: «تزریق فاکتور ۱۳ بستگی به وزن بیمار دارد. هر ۱۵ کیلو یک آمپول نیاز دارد. یعنی اگر فرد ۶۰ کیلو باشد، ماهانه به چهار تا پنج آمپول نیاز دارد. حالا اگر هم دارویی پیدا شود برای یک بیمار ۷۰کیلویی یک آمپول زده می‌شود که هیچ تأثیری رویش ندارد». او نگران سلامت زنان بیمار این استان است.

مطالب پربازدید

مقاله