در اعتراض به گرانی حق آب

کشاورزان معترض زرامینی فرمانداری نهاوند را تصرف کردند!

دیروز ( چهارشنبه ) صبح جمعی حدود 50 نفر از کشاورزان روستای زرامین از روستاهای توابع شهرستان نهاوند واقع در استان همدان با بیل و داس و … برای ساعاتی فرمانداری شهرستان نهاوند را تصرف کردند.

بنا به اخبار سایت ملی – مذهبی آنها می گفتند برای هر آبیاری باید 60 هزار تومان پرداخت کنند و به شدت به این مبلغ که آن را برای کشاورزان سنگین میدانستند معترض بودند.

طبق همین خبر مردم روستای زرامین در جنگ هشت ساله شهدای زیادی داده اند. بسیاری از آن ها ضمن مشارکت در این اعتراض میگتفند ما هشت سال با صدام جنگیدیم و حالا هم میخواهیم با این زورگوها بجنگیم!

بنا به همین خبر دیروز مسئولین قول داده اند علاوه بر پایین آوردن حق آب برای هر جریب به حدود 8 هزار تومان، روزانه هم 15 تانکر آب خوراکی برای روستاییان این روستا بیاورند.

نیروهای امنیتی نیز به شدت در میان روستائیان میگردیدند و آن هارا به آرامش دعوت میکردند. آنها به شدت تاکید میکردند که هرکس پرسید بگویید مسئله سیاسی نیست و ما حق آب مان را میخواهیم.

خبری از دستگیری در این رابطه ارسال نشده است و کشاورزان پس از دریافت این وعده ها ی مسئولان منتظر تحقق آنها هستند.

مطالب مرتبط

در سال ۲۰۲۴ حدود ۵۰ هزار زن و دختر در جهان کشته شده‌اند

کمیسر عالی حقوق بشر سازمان ملل درباره افزایش احکام اعدام در ایران و خطر اعدام ده‌ها معترض، تشدید تنش‌های نظامی در منطقه و بحران جهانی خشونت علیه زنان هشدار داد

پیش‌بینی دقیقی از بازار مسکن در سال آینده نیست

پیش‌بینی قطعی این است که اگر مسائل سیاسی و هیجانات ارزی ناشی از آن حل نشود، بازار مسکن همچنان در رکود عمیق خواهد بود؛ در این شرایط قیمت اسمی افزایشی و انجام معامله با این قیمت‌ها کاهشی است

تورم خوراکی‌ها در ایران از آن رو اهمیت دارد که این گروه یک‌سوم سبد خانوار را تشکیل می‌دهد

بانک مرکزی نرخ تورم نقطه به نقطه را در بهمن‌ماه ۶۲.۲ درصد برآورد کرده که بیشترین میزان از فروردین ۱۴۰۲ است. بر اساس این گزارش، نرخ تورم ماهانه نیز به ۸.۴ درصد رسیده که احتمال ثبت رکورد تاریخی تورم را در پایان سال تقویت کرده است

مطالب پربازدید

مقاله