دلار نقدی در تهران با افزایش به ۸۲,۵۰۰ تا ۸۲,۵۵۰ تومان رسید

وضعیت بازارهای سرمایه در تهران یک روز پس از بازگشت ترامپ؛ افزایش قیمت دلار و سکه طلا در بازار تهران

ملی مذهبی _ تحلیف دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا و در پی آن تصمیم او برای تعلیق وضع تعرفه‌های جدید، بازارهای مالی جهانی را تحت تأثیر قرار داد. این تصمیم اگرچه منجر به افت ارزش دلار در بازارهای جهانی شد، اما قیمت دلار در بازار ایران بیش از هزار و ۵۰۰ تومان افزایش یافت.
دونالد ترامپ روز گذشته برخلاف پیش‌بینی‌ها تعرفه‌های فوری بر واردات وضع نکرد و به جای آن دستور مطالعه سیاست‌های تجاری را صادر کرد. این تصمیم باعث تقویت یورو در برابر دلار شد و ارزش آن به ۱.۰۲۵۶ دلار رسید. سایر ارزهای جهانی، از جمله پوند انگلیس و دلار کانادا نیز افزایش ارزش را تجربه کردند.

به گزارش یورونیوز، قیمت جهانی طلا نیز به دلیل کاهش ارزش دلار و افزایش نااطمینانی در مورد سیاست‌های تجاری دولت جدید آمریکا، با رشد همراه شد. قیمت هر اونس طلا ۲۸.۹۵ دلار افزایش یافت و به ۲۷۳۸.۱۳ دلار رسید. سرمایه‌گذاران برای یافتن دارایی‌های امن به طلا روی آوردند که این امر باعث تسریع رشد قیمت این فلز گران‌بها شد.

در بازارهای داخلی ایران، دلار نقدی در تهران با افزایش به ۸۲,۵۰۰ تا ۸۲,۵۵۰ تومان رسید. این در حالی است که روز قبل قیمت دلار حدود ۸۱ هزار تومان بسته شده بود. قیمت سکه طلای طرح امامی نیز با توجه به افزایش قیمت جهانی طلا و رشد نرخ دلار، به ۵۷ میلیون و ۹۰۰ هزار تومان رسید که نسبت به روز قبل ۱.۵۲ میلیون تومان افزایش یافت. همچنین، هر گرم طلای ۱۸ عیار با رشد ۱.۳۲ میلیون تومانی به بیش از ۵ میلیون و ۴۰۰ هزار تومان رسید.

بازار سهام ایران نیز هم‌زمان با این تحولات رشد اندکی را تجربه کرد. شاخص کل بورس تهران با افزایش ۲۰۹۹ واحدی به ۲ میلیون و ۷۶۱ هزار واحد رسید. این افزایش جزئی نشان‌دهنده احتیاط سرمایه‌گذاران در شرایط کنونی است.

در بازارهای بین‌المللی سهام، شاخص‌های بورس در آمریکا و اروپا واکنش‌های مثبتی داشتند. در ایالات متحده، شاخص‌های S&P 500 و داوجونز رشد ملایمی ثبت کردند، در حالی که در اروپا، شاخص FTSE 100 لندن با ۰.۵ درصد افزایش به سطح ۸,۵۲۰.۵۴ واحد رسید. این رشد در پی کاهش نگرانی‌های اولیه درباره سیاست‌های تجاری ترامپ رخ داد.

در بخش ارزهای دیجیتال، بیت‌کوین رشد چشمگیری را تجربه کرد. با توجه به اظهارات مثبت دولت جدید آمریکا درباره ارزهای دیجیتال و احتمال کاهش محدودیت‌ها در این حوزه، قیمت بیت‌کوین رکورد جدیدی ثبت کرد و به بیش از ۱۰۹ هزار دلار رسید. این موضوع نشان‌دهنده استقبال سرمایه‌گذاران از این بازار است.

مطالب مرتبط

برآوردهای گوناگونی از خسارت یا عدم‌النفع قطعی برق در سال گذشته منتشر شد

میزان تولید برق نیروگاه‌های برق‌آبی به یک‌چهارم میزان پارسال کاهش یافته که دلیل اصلی آن کمبود بارش و افت ۴۲ درصدی ورودی آب به حوضچه‌های پشت این سدهاست

سازمان حفاظت محیط‌‌ زیست: پتروشیمی میانکاله مجوز محیط‌ زیستی ندارد

احداث مجتمع پتروشیمی در پنج کیلومتری منطقه حفاظت‌شده میانکاله سال هاست باعث نگرانی کنشگران اجتماعی و فعالان محیط زیست شده است و بارها علیه احداث این پروژه اعتراض انجام گرفته است

مقامات قضایی به پرونده آزار جنسی دست‌کم ۹ دانش‌آموز ورود کردند

در پی انتشار گزارشی در روزنامه هم‌میهن درباره آزار جنسی دست‌کم ۹ دانش‌آموز در مدرسه‌ای در شهر ری، مدیر آموزش و پرورش ناحیه ۱ ری "عزل" شده است. دادستانی و سازمان بازرسی کل کشور نیز به این پرونده ورود کرده‌اند.

مطالب پربازدید

مقاله