نظرسنجی مشکوک به نقل از فارس:

میزان مشارکت به 72 درصد رسیده و اصولگرایان در صدرند!

خبرگزاری فارس مدعی شده بر اساس تحقیق میدانی یک مرکز معتبر افکارسنجی کشور، میزان مشارکت مردم در انتخابات ریاست جمهوری آینده به ۷۲ درصد نزدیک شده و سه کاندیدای اصولگرا در صدر قرار دارند.

این خبرگزاری  وابسته به نهادهای امنیتی که در انتخابات های قبلی نتیج مهندسی شده را بازتاب داده است بدون اشاره به نام این نهاد معتبر آروده است:« نتایج این نظر سنجی که روز شنبه 11 خرداد ماه انجام شد، دیروز منتشر گردید. نتایج نظر سنجی از 22750 نفر پرسش شونده در 31 استان، 120 شهرستان و 250 روستا بیانگر این است که جمع آرای اصولگرایان از 53 درصد گذشته و هر سه کاندیدای اول از اصولگرایان هستند و این بدان معناست که اگر اجماعی بین اصولگرایان صورت گیرد می­توانند امیدوار باشند که در دور اول انتخابات را ببرند. بر اساس این نظرسنجی قالیباف و جلیلی همچنان در صدر استقبال آراء عمومی قرار دارند.»

این در حالی است که کارشناسان سیاسی کشیده شدن  انتخابات به مرحله دوم  را محتمل  تر می دانند.

فارس در ادامه آورده است  میزان مشارکت کل کشور به مرز 72 درصد رسیده است و خراسان جنوبی با 91 درصد مشارکت در صدر استان­های کشور قرار دارد. استان گلستان با 82 درصد و استان های خراسان رضوی، قم، خراسان شمالی، اردبیل و سیستان و بلوچستان با حدود 80 درصد به ترتیب در رتبه های بعدی قرار دارند.

بر اساس این نظر سنجی، کمترین میزان مشارکت در استان های کردستان و کرمان با حدود 56 درصد است.

این خبرگزاری در سال 88 نیز عصر روز جمعه 22  خرداد خبر از پیروزی احمدی نژاد با  70 درصد آرا را داده بود.

مطالب مرتبط

در سال ۲۰۲۴ حدود ۵۰ هزار زن و دختر در جهان کشته شده‌اند

کمیسر عالی حقوق بشر سازمان ملل درباره افزایش احکام اعدام در ایران و خطر اعدام ده‌ها معترض، تشدید تنش‌های نظامی در منطقه و بحران جهانی خشونت علیه زنان هشدار داد

پیش‌بینی دقیقی از بازار مسکن در سال آینده نیست

پیش‌بینی قطعی این است که اگر مسائل سیاسی و هیجانات ارزی ناشی از آن حل نشود، بازار مسکن همچنان در رکود عمیق خواهد بود؛ در این شرایط قیمت اسمی افزایشی و انجام معامله با این قیمت‌ها کاهشی است

تورم خوراکی‌ها در ایران از آن رو اهمیت دارد که این گروه یک‌سوم سبد خانوار را تشکیل می‌دهد

بانک مرکزی نرخ تورم نقطه به نقطه را در بهمن‌ماه ۶۲.۲ درصد برآورد کرده که بیشترین میزان از فروردین ۱۴۰۲ است. بر اساس این گزارش، نرخ تورم ماهانه نیز به ۸.۴ درصد رسیده که احتمال ثبت رکورد تاریخی تورم را در پایان سال تقویت کرده است

مطالب پربازدید

مقاله