سعود الفیصل:

مذاکرات هسته‌ای با ایران در چارچوب زمانی محدود شود

عکس:رویترز

سعود الفیصل گفت: مذاکرات هسته ای با ایران باید در چارچوب زمانی، محدود شود.

به گزارش عصر ایران به نقل از شبکه العربیه، وزیر خارجه عربستان سعودی که در کنفرانس مطبوعاتی در لوکزامبورگ سخن می گفت مدعی شد: ایران در مذاکرات هسته ای به دنبال وقت کشی است.

خبرگزاری رسمی کویت (کونا) هم گزارش داد که سعود الفیصل ادعا کرد: ایران برای وقت کشی تلاش می کند. با اتحادیه اروپا مذاکره داشتیم و به این توافق رسیدیم که ادامه مذاکرات (هسته ای با ایران) ضروری است. ما نیازمند راه حل سیاسی (برای مسئله هسته ای ایران) هستیم.

وی اضافه کرد: ما این شک و تردید را داریم که ایران به مذاکرات هسته ای به عنوان وسیله ای برای خرید زمان استفاده می کند. ما احساس می کنیم که ایران واقعا برای وقت کشی برنامه ریزی می کند.

خبرگزاری رسمی عربستان سعودی (واس) هم نوشت: سعود الفیصل پس از مذاکرات با وزیران امور خارجه اتحادیه اروپا در لوکزامبورگ در بیانیه ای ضمن تقدیر از مذاکرات گروه 1+5 با تهران، ناخرسندی خود را از اینکه ایران به این تلاش ها، پاسخ نمی دهد اعلام کرد.

وی در این بیانیه بار دیگر از ادعای بی‌اساس امارات درباره حاکمیت بر جزایر سه گانه ایران در خلیج فارس نیز اعلام حمایت کرد.

مطالب مرتبط

در سال ۲۰۲۴ حدود ۵۰ هزار زن و دختر در جهان کشته شده‌اند

کمیسر عالی حقوق بشر سازمان ملل درباره افزایش احکام اعدام در ایران و خطر اعدام ده‌ها معترض، تشدید تنش‌های نظامی در منطقه و بحران جهانی خشونت علیه زنان هشدار داد

پیش‌بینی دقیقی از بازار مسکن در سال آینده نیست

پیش‌بینی قطعی این است که اگر مسائل سیاسی و هیجانات ارزی ناشی از آن حل نشود، بازار مسکن همچنان در رکود عمیق خواهد بود؛ در این شرایط قیمت اسمی افزایشی و انجام معامله با این قیمت‌ها کاهشی است

تورم خوراکی‌ها در ایران از آن رو اهمیت دارد که این گروه یک‌سوم سبد خانوار را تشکیل می‌دهد

بانک مرکزی نرخ تورم نقطه به نقطه را در بهمن‌ماه ۶۲.۲ درصد برآورد کرده که بیشترین میزان از فروردین ۱۴۰۲ است. بر اساس این گزارش، نرخ تورم ماهانه نیز به ۸.۴ درصد رسیده که احتمال ثبت رکورد تاریخی تورم را در پایان سال تقویت کرده است