یک مقام ترک اعلام کرد

مبادله 48 ایرانی با 2130 زندانی مخالف اسد

48ایرانی ربوده شده در سوریه تا چند ساعت دیگر آزاد می شوند. به گزارش مهر، آژانس آناتولی گزارش  داد “بولنت ایلدیریم” رئیس بنیاد کمک به آزادی انسانها (IHH) اعلام کرد: «قرار است که امروز چهارشنبه دولت سوریه دو هزار و 130 فرد بازداشت شده را که در بین آنها اتباع ترک هستند، آزاد کند.»

وی افزود: «این روند در پی میانجیگری ترکیه و قطر برای آزاد سازی 48 اتباع ایرانی که توسط گروههای مسلح ربوده شدند، صورت می گیرد.»

بولنت ایلدیریم گفت: «دولت سوریه تصمیم گرفته که در مقابل آزادی 48 نفر، دو هزار و 130 فرد بازداشت شده را آزاد کند.»

منابع رسمی در ایران هنوز این خبر را تایید نکرده است.

براساس این گزارش این 48 ایرانی ربوده شده تا ساعاتی دیگر آزاد می شوند.48 ایرانی در مرداد 1391 در مسیر دمشق به فرودگاه بین المللی این شهر، به دست مخالفان حکومت سوریه ربوده شدند.

تاکنون چند بار شایعاتی مبنی بر کشته شدن این افراد نفر منتشر گردید که هیچ یک از آن ها صحت نداشت. از روز اول ربوده شدن این افراد دستگاه دیپلماسی ایران تلاش گسترده ای را برای رهایی آن ها آغاز کرد.

مطالب مرتبط

ضیا نبوی

اگر قرار است در کشاکشِ این تراژدی هولناک، جبهه‌ای را انتخاب کنیم، بهتر آن است که آن سو، طرفِ زندگی باشد و ازینکه بواسطه یک چنین انتخابی چگونه داوری می‌شویم و مطابقِ گفتارهای زندگی‌ناباورِ موجود، در کدام دسته قرار می‌گیریم، پروایی نداشته باشیم. اگر آری گفتن به شیوه‌ی پوششی که می‌پسندیم ما را از نظر مدافعین وضعیت، در صفِ براندازان تعریف می‌کند، نهراسیم و اگر بواسطه‌ی آری گفتن به غریزه‌ی زیستن یا همدلی با هموطنانمان آسیب‌دیده‌ از جنگ در صف مدافعین نظام قرارمان می‌دهند، پروایی نداشته باشیم.

گزاره ای خطرناک برای ایران و‌ همه‌ی ما ایرانیان

همه می‌دانیم جنگی که اکنون درگرفته، محصول مشترک «نظم بین الملل نابرابر» و وحشی، از یک طرف و «ساختار غیردموکراتیک و فاسد داخلی» از سوی دیگر است.
«این جنگ ما نیست، جنگ جمهوری اسلامی با اسراییل است». خطر این گزاره برای ایران و‌ همه‌ی ما ایرانیان در شرایط کنونی، بسیار بیشتر از جنگنده های F35 است. این گزاره ایست که اسراییل، خیلی بیشتر از ادوات جنگی اش روی آن حساب باز کرده است و بال رسانه ای اش یعنی شبکه اینترنشنال بسیار عریان در حال القای آن است و بی پروا مردم را به شورش دعوت می کند. متاسفانه بستر چنین گزاره ی خطرناکی را با هزار آه و افسوس، فساد نظام سیاسی ایران مهیا کرده است.

در پی حمله اسرائیل به مناطق غیرنظامی

بنا بر گزارش‌های منتشرشده در رسانه‌های بین‌المللی همچون هدف اصلی حملات، ایجاد اختلال در زیرساخت‌های برنامه هسته‌ای ایران و ضربه به فرماندهان ارشد نظامی اعلام شد. با این حال، شواهد میدانی و گزارش‌های منابع داخلی ایران از تلفات گسترده میان شهروندان غیرنظامی حکایت دارد.

مطالب پربازدید

مقاله