روند مرخصی زندانیان سیاسی

فائزه هاشمی به مرخصی آمد

ملی مذهبی _ «فائزه هاشمی»، زندانی سیاسی، ساعتی پیش از بند نسوان زندان اوین به مرخصی آمد. فائزه هاشمی که در جریان اعتراضات سراسری بازداشت شده بود، با حکم دادگاه به پنج سال زندان تعزیری محکوم شد.

او هم‌زمان با تبلیغات گسترده جمهوری اسلامی درباره «عفو» شماری از بازداشت‌شدگان اعتراضات سراسری که به گفته  قوه‌قضاییه پشیمان هستند و «توبه» کرده‌اند، در نامه‌ای سرگشاده به اژه‌ای گفته تعهد می‌دهد که اگر آزاد شود به فعالیت سیاسی ادامه دهد. این فعال سیاسی خطاب به غلامحسین محسنی اژه‌ای نوشته است: «من تعهد می‌نمایم که در صورت آزادی، همچنان ادامه فعالیت داشته باشم.» پیش‌تر معاون قوه‌قضاییه اعلام کرده بود که بازداشت‌شدگان «اگر اظهار ندامت نکنند و تعهد کتبی ندهند، عفو نمی‌شوند.» فائزه هاشمی در آن نامه نوشته بود: «عمده زندانیان سیاسی، امنیتی و عقیدتی از جمله این‌جانب فائزه هاشمی که در بازداشتگاه‌ها و زندان‌های جمهوری اسلامی به‌سر می‌بریم و یا با وثیقه آزاد و در انتظار حکم بوده و یا حکم صادر شده و در انتظار اجرای آن هستیم، نه تنها فعالیت غیرقانونی نداشته، بلکه دقیقا طبق اصول ۱۹، ۲۰، ۲۳، ۲۴، ۲۶، ۲۷، ۳۴ و ۳۷ قانون اساسی به وظیفه شهروندی، انسانی، اخلاقی و بر اساس وجدان خود عمل کرده‌ایم.»

مطالب مرتبط

ضیا نبوی

اگر قرار است در کشاکشِ این تراژدی هولناک، جبهه‌ای را انتخاب کنیم، بهتر آن است که آن سو، طرفِ زندگی باشد و ازینکه بواسطه یک چنین انتخابی چگونه داوری می‌شویم و مطابقِ گفتارهای زندگی‌ناباورِ موجود، در کدام دسته قرار می‌گیریم، پروایی نداشته باشیم. اگر آری گفتن به شیوه‌ی پوششی که می‌پسندیم ما را از نظر مدافعین وضعیت، در صفِ براندازان تعریف می‌کند، نهراسیم و اگر بواسطه‌ی آری گفتن به غریزه‌ی زیستن یا همدلی با هموطنانمان آسیب‌دیده‌ از جنگ در صف مدافعین نظام قرارمان می‌دهند، پروایی نداشته باشیم.

گزاره ای خطرناک برای ایران و‌ همه‌ی ما ایرانیان

همه می‌دانیم جنگی که اکنون درگرفته، محصول مشترک «نظم بین الملل نابرابر» و وحشی، از یک طرف و «ساختار غیردموکراتیک و فاسد داخلی» از سوی دیگر است.
«این جنگ ما نیست، جنگ جمهوری اسلامی با اسراییل است». خطر این گزاره برای ایران و‌ همه‌ی ما ایرانیان در شرایط کنونی، بسیار بیشتر از جنگنده های F35 است. این گزاره ایست که اسراییل، خیلی بیشتر از ادوات جنگی اش روی آن حساب باز کرده است و بال رسانه ای اش یعنی شبکه اینترنشنال بسیار عریان در حال القای آن است و بی پروا مردم را به شورش دعوت می کند. متاسفانه بستر چنین گزاره ی خطرناکی را با هزار آه و افسوس، فساد نظام سیاسی ایران مهیا کرده است.

در پی حمله اسرائیل به مناطق غیرنظامی

بنا بر گزارش‌های منتشرشده در رسانه‌های بین‌المللی همچون هدف اصلی حملات، ایجاد اختلال در زیرساخت‌های برنامه هسته‌ای ایران و ضربه به فرماندهان ارشد نظامی اعلام شد. با این حال، شواهد میدانی و گزارش‌های منابع داخلی ایران از تلفات گسترده میان شهروندان غیرنظامی حکایت دارد.

مطالب پربازدید

مقاله