احمد خاتمی:

زن‌سالاری خلاف دستور اسلام و قرآن است!

احمد خاتمی٬ امام جمعه موقت تهران می‌گوید «زن‌سالاری» به طور مطلق خلاف دستور اسلام و قرآن است که «متاسفانه» در قالب «طرح‌ها و برنامه‌های انسان‌دوستانه در حال افزایش است.»

به گزارش خبرگزاری فارس٬ آقای خاتمی روز دوشنبه (۲۹ آبان) در جمع گروهی از مردم مشهد با اعلام این مطلب به مردان هشدار داده «در هدایت و رهبری خانواده هوشیارانه تصمیم بگیرند.»

وی به مردان و پدران توصیه کرده در تصمیم‌گیری‌های مربوط به خانواده همچون «پیامبر اسلام» عمل کنند و با همه اعضای خانواده مشورت کنند.

امام جمعه موقت تهران در بخش دیگری از سخنان خود ادعا کرده که شخصیت زنان در غرب با «یک ژست مکارانه» به نام حقوق بشر «له» می‌شود.

به گزارش دیگربان، خاتمی همچنین با انتقاد از برنامه شبکه‌های ماهواره‌ای گفته که «استفاده از ماهواره‌ها در منازل اسلامی اشتباه است.»

عضو مجلس خبرگان رهبری با بیان اینکه کشورهای غربی در حال «دزدی دین فرزندان اسلام» هستند٬ اظهار کرده است: «برای مقابله با این حیله دشمن٬ بهترین راه حضور خانواده‌ها در مجالس دینی است.»

 روحانیون حاکم بر این سال‌هاست تلاش می‌کنند قوانین و دستورات اسلام را در جامعه به اجرا بگذارند.

آن‌ها بیش از ۳۰ سال است که به غرب و مناسبات اخلاقی٬ سیاسی و اقتصادی آن حمله کرده و ادعا می‌کنند روش تازه‌ای برای زندگی بشر در اختیار دارند.

مطالب مرتبط

در سال ۲۰۲۴ حدود ۵۰ هزار زن و دختر در جهان کشته شده‌اند

کمیسر عالی حقوق بشر سازمان ملل درباره افزایش احکام اعدام در ایران و خطر اعدام ده‌ها معترض، تشدید تنش‌های نظامی در منطقه و بحران جهانی خشونت علیه زنان هشدار داد

پیش‌بینی دقیقی از بازار مسکن در سال آینده نیست

پیش‌بینی قطعی این است که اگر مسائل سیاسی و هیجانات ارزی ناشی از آن حل نشود، بازار مسکن همچنان در رکود عمیق خواهد بود؛ در این شرایط قیمت اسمی افزایشی و انجام معامله با این قیمت‌ها کاهشی است

تورم خوراکی‌ها در ایران از آن رو اهمیت دارد که این گروه یک‌سوم سبد خانوار را تشکیل می‌دهد

بانک مرکزی نرخ تورم نقطه به نقطه را در بهمن‌ماه ۶۲.۲ درصد برآورد کرده که بیشترین میزان از فروردین ۱۴۰۲ است. بر اساس این گزارش، نرخ تورم ماهانه نیز به ۸.۴ درصد رسیده که احتمال ثبت رکورد تاریخی تورم را در پایان سال تقویت کرده است

مطالب پربازدید

مقاله