اظهار نظر فوتبالی سردار نقدی

با نماز شب می توانیم برزیل را هم شکست دهیم

سردار محمدرضا نقدي در اولين جلسه شوراي عالي بسيج ورزشكاران مدعی شد:«هرچه به ايمان نزديك شويم به موفقيت نزديك‌تر مي‌شويم و اگر روزي تيم فوتبالي داشته باشيم كه بازيكنان آن نماز شب بخوانند و با وضو و به نيت برافراشتن پرچم اسلام به ميدان بروند، مي‌توانيم تيم فوتبال برزيل را هم شكست دهيم.»

به گزارش ایلنا،  رئیس سازمان بسیج مستضعفین با تبيين مفهوم جامعه ورزشي ـ اسلامي گفت: موفقيت در بسيج ورزشكاران به ميزان حاكميت دين و معنويت در عرصه ورزش است و تحقق هدف فوق به معني موفقيت ورزش در خود ورزش است كه راه تسخير سطوح اول ورزش در دنيا را ميسر مي‌كند.

وي با تاكيد بر لزوم كاهش بداخلاقي‌ها، گزينش اصلح در رقابت‌ها، كنار رفتن روابط ناعادلانه و … در ورزش تصريح كرد: اگر فرهنگ بسيج را در ورزش پياده كنيم، مي‌توانيم در صدر رتبه‌هاي ورزش جهان قرار بگيريم و سكوهاي قهرماني را فتح كنيم؛ به همان دليل كه در دفاع، سياست و علم نيز توانستيم موفق شويم.

 

مطالب مرتبط

در سال ۲۰۲۴ حدود ۵۰ هزار زن و دختر در جهان کشته شده‌اند

کمیسر عالی حقوق بشر سازمان ملل درباره افزایش احکام اعدام در ایران و خطر اعدام ده‌ها معترض، تشدید تنش‌های نظامی در منطقه و بحران جهانی خشونت علیه زنان هشدار داد

پیش‌بینی دقیقی از بازار مسکن در سال آینده نیست

پیش‌بینی قطعی این است که اگر مسائل سیاسی و هیجانات ارزی ناشی از آن حل نشود، بازار مسکن همچنان در رکود عمیق خواهد بود؛ در این شرایط قیمت اسمی افزایشی و انجام معامله با این قیمت‌ها کاهشی است

تورم خوراکی‌ها در ایران از آن رو اهمیت دارد که این گروه یک‌سوم سبد خانوار را تشکیل می‌دهد

بانک مرکزی نرخ تورم نقطه به نقطه را در بهمن‌ماه ۶۲.۲ درصد برآورد کرده که بیشترین میزان از فروردین ۱۴۰۲ است. بر اساس این گزارش، نرخ تورم ماهانه نیز به ۸.۴ درصد رسیده که احتمال ثبت رکورد تاریخی تورم را در پایان سال تقویت کرده است

مطالب پربازدید

مقاله