ساعاتی پش رخ داد:

بازداشت عبدالغفور قلندری نژاد از دراویش بندرعباس

عبدالغفور قلندری نژاد از دراویش و همکاران سایت مجذوبان نور، ساعاتی پیش در منزل شخصیش در بندعباس بازداشت شد.

به گزارش سایت مجذوبان نور، مامورین امنیتی و لباس شخصی ساعت شش صبح امروز (شنبه ۳۱ فروردین‌ماه ۹۲) با مراجعه به منزل عبدالغفور قلندری نژاد، همکار سایت مجذوبان نور و از دراویش ساکن بندرعباس، پس از تفتیش چند ساعته‌ی منزل این درویش گنابادی، وی را بازداشت و تمامی وسایل شخصی، اعم از لپ تاپ، کامپیوتر، کتاب‌ و سی‌دی‌های عرفانی، تمثال بزرگان دراویش را نیز به همراه خود به مکان نامعلومی انتقال دادند.

لازم به ذکر است که پیش از این نیز قلندری نژاد در تاریخ ۱۶ مردادماه ۱۳۹۱ در شهر بندرعباس بازداشت و به صورت هوایی به بازداشتگاه مرکزی اداره‌ اطلاعات تهران منتقل شده بود که پس از ۶ روز بازجویی و حبس، با هشدار به عدم ادامه فعالیت همکاری با سایت مجذوبان آزاد شده بود.

از شهریورماه سال ۱۳۹۰ نیروهای امنیتی و اطلاعاتی به شدت با پرسنل و همکاران سایت مجذوبان نور برخورد کرده‌اند و بیش از ۲۰ تن از مدیران، وکلا، پرسنل و همکاران سایت مجذوبان نور تا کنون بازداشت شده‌اند که هم اکنون بیش از ۱۰ تن از این افراد همچنان در زندان‌های اوین تهران و عادل آباد شیراز بدون صدور حکم در حبس و بازداشت موقت هستند.

مطالب مرتبط

در سال ۲۰۲۴ حدود ۵۰ هزار زن و دختر در جهان کشته شده‌اند

کمیسر عالی حقوق بشر سازمان ملل درباره افزایش احکام اعدام در ایران و خطر اعدام ده‌ها معترض، تشدید تنش‌های نظامی در منطقه و بحران جهانی خشونت علیه زنان هشدار داد

پیش‌بینی دقیقی از بازار مسکن در سال آینده نیست

پیش‌بینی قطعی این است که اگر مسائل سیاسی و هیجانات ارزی ناشی از آن حل نشود، بازار مسکن همچنان در رکود عمیق خواهد بود؛ در این شرایط قیمت اسمی افزایشی و انجام معامله با این قیمت‌ها کاهشی است

تورم خوراکی‌ها در ایران از آن رو اهمیت دارد که این گروه یک‌سوم سبد خانوار را تشکیل می‌دهد

بانک مرکزی نرخ تورم نقطه به نقطه را در بهمن‌ماه ۶۲.۲ درصد برآورد کرده که بیشترین میزان از فروردین ۱۴۰۲ است. بر اساس این گزارش، نرخ تورم ماهانه نیز به ۸.۴ درصد رسیده که احتمال ثبت رکورد تاریخی تورم را در پایان سال تقویت کرده است

مطالب پربازدید

مقاله