نماینده مجلس:

اجازه نمی دهیم باند نیویورکی‌ها از مذاکره ایران و آمریکا سوء‌استفاده کند

باقر حسینی، عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس اعلام کرد مجلس تلاش‌ها برای جلوگیری از نفوذ «باند نیویورکی‌ها» در مذاکرات ۱+۵ در راستای «مذاکره با آمریکا» را آغاز کرده است.

به گزارش دیگربان حسینی روز یک‌شنبه (۱۴ مهر) در گفتگویی که از وی در خبرگزاری «نسیم» منتشر شده٬ این مطلب را بیان کرده است.

وی گفته «با حضور یک نماینده مجلس در نشست‌های ایران و ۱+۵ به دنبال این هستیم که اجازه ندهیم باند نیویورکی‌ها در راستای مذاکره ایران و امریکا ایجاد شود.»

این نماینده مجلس افزوده که «باند نیویورکی‌ها» می‌خواهد از مذاکراه ایران و آمریکا «سوء‌استفاده» کند.

«نیویورکی‌ها» به گروهی از افراد و دیپلمات‌های جمهوری اسلامی گفته می‌شود که بین سال‌های ۱۹۸۰ تا دو هزار یا در دفتر نمایندگی ایران در سازمان ملل کار می‌کردند یا با آن همکاری داشتند.

اعضای این گروه به داشتن رابطه عادی با کشور‌های غربی به خصوص آمریکا اعتقاد دارند.

از محمدجواد ظریف و کمال خرازی به عنوان دو عضو برجسته این گروه نام برده می‌شود.

محافظه‌کاران تندرو به شدت به عملکرد و رویکرد این گروه بدبین هستند و بار‌ها نسبت به قدرت‌گیری آن‌ها در وزارت امور خارجه دولت حسن روحانی هشدار داده‌اند.

گروهی از نمایندگان مجلس نیز به همین منظور تلاش‌ها برای حضور یک نماینده از مجلس در مذاکرات ۱+۵ را آغاز کرده‌اند.

این دسته از نمایندگان محافظه‌کار می‌خواهند در جریان جزئیات مذاکرات وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی با گروه ۱+۵ باشند.

حسینی در این خصوص گفته که «ارجاع پرونده هسته‌ای از شورای عالی امنیت ملی به وزارت امور خارجه باعث می‌شود تا مجلس بتواند از روند مذاکرات مطالبه کند و در صورت نیاز از وزیر امور خارجه سوال یا حتی استیضاح کند.»

مطالب مرتبط

در سال ۲۰۲۴ حدود ۵۰ هزار زن و دختر در جهان کشته شده‌اند

کمیسر عالی حقوق بشر سازمان ملل درباره افزایش احکام اعدام در ایران و خطر اعدام ده‌ها معترض، تشدید تنش‌های نظامی در منطقه و بحران جهانی خشونت علیه زنان هشدار داد

پیش‌بینی دقیقی از بازار مسکن در سال آینده نیست

پیش‌بینی قطعی این است که اگر مسائل سیاسی و هیجانات ارزی ناشی از آن حل نشود، بازار مسکن همچنان در رکود عمیق خواهد بود؛ در این شرایط قیمت اسمی افزایشی و انجام معامله با این قیمت‌ها کاهشی است

تورم خوراکی‌ها در ایران از آن رو اهمیت دارد که این گروه یک‌سوم سبد خانوار را تشکیل می‌دهد

بانک مرکزی نرخ تورم نقطه به نقطه را در بهمن‌ماه ۶۲.۲ درصد برآورد کرده که بیشترین میزان از فروردین ۱۴۰۲ است. بر اساس این گزارش، نرخ تورم ماهانه نیز به ۸.۴ درصد رسیده که احتمال ثبت رکورد تاریخی تورم را در پایان سال تقویت کرده است

مطالب پربازدید

مقاله

دکتر وحید عبدالمجید:مترجم علی سرداری