«تقلیل شکست» در اختلاف بین حامیان نامزدهای راست

ولایتی به تلفن های ما جواب هم نمی داد!

شنیده شده است که

پس از شکست انتخاباتی نامزدهای جریان راست، بین مسئولان ستادها و حامیان رده بالاو نیز طرفداران نامزدهای این جریان اختلاف شدیدی به وجود آمده است.

طبق همین شنیده این برخورد بین دو طیف حامیان قالیباف و جلیلی شدت بیشتری دارد. طرفداران جلیلی مدعی اند قالیباف سعی داشته با برخورد وسط، بخشی از طرفداران و سبد رای اصلاح طلبان در میان طبقه متوسط را جلب کند اما در این کار ناموفق مانده اما خود باعث شده بخشی از آراء جریان اصول گرا را به خود مشغول داشته و باعث انشقاق آن شود. در مقابل حامیان قالیباف معتقدند جلیلی به علت ضعیف ظاهر شدن در مناظره ها و نیز نداشتن بیان مناسب خود نیز باعث پراکندن آراء جریان اصولگرا شده است و اگر این آراء (ودیگر آراء این جریان) به سبد رای قالیباف ریخته می شد او وضعیت بهتری داشت.

هم چنین برخی افراد جریان راست مدعی شده اند از جلیلی خواسته بودند به نفع جریان اصول گرا کناره گیری کند چون تنها آراء او مختص این جریان بوده است واگر قالیباف و یا ولایتی کناره گیری میکردند بخشی از سبد رای او به سمت روحانی می رفته است.

بنا به همین شنیده برخی دلخوریها از ولایتی نیز از سوی بعضی افراد سرشناس جریان راست مانند مهدوی کنی به صراحت اعلام شده است. در همین رابطه رئیس دفتر مهدوی کنی در چندجا گفته است نامزدهای ائتلاف 2+1 همه گی قبل از ثبت نام به دیدن آقای مهدوی آمدند و قرار شد هریک در نظرسنجی ها رای بیشتری داشت بقیه به نفع او کنار بروند. اما این کار را مرتب به عقب انداختند و گفتند بعد از ثبت نام و بعد گفتند بعد از تبلیغات و بعد گفتند بعد از مناظره ها این کار را خواهند کرد. اما در آن هنگام نیزبه نفع هم کنار نرفتند. وی تاکید کرده است در مرحله پایانی آقای ولایتی حتی تلفن های ما را جواب نمی داد!

رئیس دفتر مهدوی کنی هم چنین گفته است آقای جلیلی برای حفظ ظاهر هم که شده برای نامزد شدن نزد حاجی آقا (آقای مهدوی کنی) نیامد در حالی که حتی آقای روحانی و عارف نیز قبل از ثبت نام خدمت حاج آقا رسیدند.ولی آقای جلیلی این کار را هم نکرد.

تنها یک نکته مهم که در این اختلاف و دعوا و دلخوری ها نادیده گرفته می شود آن است که حتی اگر همه رای های نامزدهای مختلف جریان راست نیز به سبد تنها یکی از آن ها می ریخت باز آنها شکست می خوردند و تقلیل این شکست به برخی مسائل جزئی و تاکتیکی نوعی بی توجهی و یا فرار از پرداختن به علت های ریشه ای تر شکست این جریان است.

مطالب مرتبط

جبهه اهل سنت ایران| در ابتدای این نامه با اشاره به «اختصاص مبالغ کلان و هنگفت به نهادهای دینی و مذهبی و حوزه‌های علمیه» در بودجه ۱۴۰۰، بر لزوم «مردمی‌بودن» حوزه‌های علمیه تاکید شده و آمده است: «شایسته است نهادهای دینی و مذهبی به‌جای بودجۀ دولتی از مساعدت‌ها و مشارکت‌های مردمی استفاده کنند... درصورتی‌که مراکز و مدارس دینی از بودجه دولتی استفاده کنند، مردم مساعدت نمی‌کنند و این ضایعه بزرگی‌ست.

حکم دادگاه رسیدگی به تخلفات مالی عیسی شریفی قائم مقام قالیباف در شهرداری تهران مبنی بر رد مال به ارزش ۴۸۰ میلیارد تومان و ۲۰ سال حبس قطعی شده است.

این پرونده در دادسرای نظامی بررسی شده و عیسی شریفی، سردار مهردادی و محمود سیف از متهمان این پرونده هستند.

با توجه به اینکه قالب شهرهای کشور در وضعیت زرد و نارنجی کرونایی قرار گرفتند، ۱۰ شهرستان استان مازندران در وضعیت قرمز کرونایی قرار گرفته است.
هم اکنون شهرستان‌های نکا، ساری، قائم‌شهر، جویبار، سوادکوه، بابل، فریدونکنار، آمل، تنکابن و رامسر در وضعیت قرمز کرونایی قرار دارند و مابقی شهرستان‌ها در وضعیت نارنجی هستند.

مطالب پربازدید

مقاله