شنیده شده است که
ماموران امنیتی در تهران و شهرستان ها در رابطه با انتخابات به طور رسمی و علنی فعال شده اند.
در تهران فردی که خود را از معاونان وزارت اطلاعات معرفی می کرده با برخی از روزنامه نگاران نشستی برگزار کرده است. وی در این جلسه بر این امر تاکید می کند که این سپاه است که انتخابات را برگزار می کند و بر همه امور اشراف دارد . وی می افزاید انتقاد به احمدی نژاد و دولتش آزاد است و هیچ حد و مرزی هم ندارد. اما تاکید می کند خط قرمز ما رهبری است و می افزاید در رابطه با اوضاع کشور سیاه نمایی هم نباید صورت گیرد.
این 4 نکته محوری به خوبی نشان می دهد آن ها سعی دارند رهبرج.ا و مسئولیتش دررابطه با وضعیت جاری کشور که بخش مهمی از آن ناشی از سیاست خارجی ماجراجویانه کشوراست (و این امر به صراحت همه مسئولان ج.ا توسط رهبری ج.ا مدیریت می شود) و یا نتیجه عملکرد دولتی است که با حمایت شدید و صریح رهبرج.ا سرکار آمده و باقی مانده است؛ در سایه و حریم امن باقی بماند و همه کاسه و کوزه های شرایط بحرانی کشور و زندگی سخت و دشوار مردم بر سر دولت شکسته شود.
بنا به شنیده دیگری در شهرستان ها نیز همین اتفاق به شکل دیگری رخ داده است.
طبق این شنیده در شهرستان ها نیز ماموران امنیتی برخی برگزارکنندگان انتخابات را گردآورده و سخنان و دستورالعمل هایی را با آن ها در میان گذاشته اند.
در یکی از استان ها معاون اطلاعات استان در جلسه مذکوربه دو نکته مهم اشاره نموده است :
در این انتخابات شما ها مجری برگزاری انتخابات «نظام» هستید ونباید کاری به کار «دولت» داشته باشید. این مقام امنیتی بسیار تاکید داشته که در برگزاری انتخابات باید همه هماهنگی ها با آنها صورت گیرد ودستورات آنها خواست نظام و مافوق بخشنامه های دولتی است. (برخی از کارمندان فرمانداری ها معتقدند که عملا آنها در موقعیت بسیار بدی قرار گرفته اند، از یک سو باید دستور مقام مافوق دولتی را اجرا کنند واز سوی دیگر نیروهای امنیتی خارج از ساختار دولتی برای آنها دستورالعمل صادر می کنند). بدین ترتیب برای اولین بار این مقام امنیتی به این نکته اشاره وتاکید داشته که «نظام» در مقابل «دولت» قرار گرفته وپیروی از دستورات «نظام» برهمه آن ها واجب است.
طبق همین شنیده بر خلاف روند سابق که در صورت بروز مشکلی در استان، مقامات امنیتی از سوی فرمانداردر جریان قرار می گرفتند؛ نیروهای اطلاعاتی مسئولین برگزاری انتخابات را تحت فشار قرار داده اند که هر اتفاقی در مورد انتخابات می بایست قبل از مقامات مافوق دولتی به اطلاع مقامات امنیتی رسانده شود وهمه اقدامات آنها می بایست با هماهنگی وزارت اطلاعات باشد. بدین ترتیب آن ها عملا در صدد هستند مقامات دولتی را از روند تصمیم گیری خارج کنند.
خاطر نشان می شود این دیدارها در حالی صورت گرفته که دولت در فاصله اندکی به انتخابات عملا ستاد برگزاری انتخابات را تشکیل نداده است.