هتاکی مجاهدین علیه منتقدان و مخالفان شان

شنیده شده است که

مجاهدین خلق حدود 50 نفر را به عنوان «نگهبانی» و دیدبانی سایت ها گمارده اند تا آنها را رصد کنند و ضمن تهیه گزارش با گذاشتن کامنت های تند و زدن اتهامات سیاسی و فردی و … به کسانی که مطلبی در نقد مجاهدین می نویسند آن ها را «مفتضح» کنند. عده ای از آن ها هم وظیفه دارند در «بالاترین» خبرها و فیلم هایی را که تولیدی مجاهدین و یا به نفع آنان است را داغ کنند.

هم چنین مدتی است یک ترانه به سبک رپ درحمله شدید به نقادان مجاهدین و نیزشخصیت های جداشده از آنها؛ به نام «روزبه کلکسیون» ساخته اند که مضمونی به شدت هتاکانه و مملو از توهین و افترا به آنان دارد.

این نوع ادبیات مجاهدین، منتقدین آنها را به شدت نگران می کند که از درون این نحوه برخورد با منتقدین و مخالفین جز سرکوب و استبداد بیرون نمیآید وحتی بسیاری از دلسوزانی که برای بنیانگذاران سازمان و بخشی از پیشینه آن نیز احترام قائل اند را نیز به شدت متاسف کرده است.

برخی ناظران سیاسی این آسیب را ناشی از تمرکز قدرت و غیرپاسخگو بودن آن در درون مجاهدین  و این کار را تشکیل ارتش سایبری علیه مخالفین می دانند و این انحرافی است که ج.ا نیز دچار آن شده است.

برخی منتقدان نیز روابط درونی مجاهدین را بی شباهت به «بسیج» و نیروها و ادبیات و گفتمان درون حکومت ج.ا نمی دانند چون همانند آنها دچار رهبر پرستی، خون و فدا محوری و شهادت گرایی، خودحق پنداری شدید و توهم دشمن ستیزانه و هر منتقدی را مزدور و خائن و ابزار دست دشمن پنداشتن و … شده اند.

ترانه ای که از سوی مجاهدین علیه مخالفین و منتقدین شان ساخته شده در این آدرس قابل مشاهده است:

مطالب مرتبط

جبهه اهل سنت ایران| در ابتدای این نامه با اشاره به «اختصاص مبالغ کلان و هنگفت به نهادهای دینی و مذهبی و حوزه‌های علمیه» در بودجه ۱۴۰۰، بر لزوم «مردمی‌بودن» حوزه‌های علمیه تاکید شده و آمده است: «شایسته است نهادهای دینی و مذهبی به‌جای بودجۀ دولتی از مساعدت‌ها و مشارکت‌های مردمی استفاده کنند... درصورتی‌که مراکز و مدارس دینی از بودجه دولتی استفاده کنند، مردم مساعدت نمی‌کنند و این ضایعه بزرگی‌ست.

حکم دادگاه رسیدگی به تخلفات مالی عیسی شریفی قائم مقام قالیباف در شهرداری تهران مبنی بر رد مال به ارزش ۴۸۰ میلیارد تومان و ۲۰ سال حبس قطعی شده است.

این پرونده در دادسرای نظامی بررسی شده و عیسی شریفی، سردار مهردادی و محمود سیف از متهمان این پرونده هستند.

با توجه به اینکه قالب شهرهای کشور در وضعیت زرد و نارنجی کرونایی قرار گرفتند، ۱۰ شهرستان استان مازندران در وضعیت قرمز کرونایی قرار گرفته است.
هم اکنون شهرستان‌های نکا، ساری، قائم‌شهر، جویبار، سوادکوه، بابل، فریدونکنار، آمل، تنکابن و رامسر در وضعیت قرمز کرونایی قرار دارند و مابقی شهرستان‌ها در وضعیت نارنجی هستند.

مطالب پربازدید

مقاله