شنیده شده است که
در مثلث انتخاباتی ولایتی – قالیباف – حداد عادل قرار شده که در انتخاب نامزد نهایی توجه ویژه ای به آمارها ی نظرسنجی ها صورت گیرد.
طبق همین شنیده این مثلث از طریق حداد با بیت رهبرج.ا مرتبط اند و نزدیکترین نامزد ها به طیف رهبری هستند. همان طورکه قبلا نیز در همین ستون آمده بود از مدتها قبل مشخص بود که تمایل رهبر ج.ا به نوعی رئیس جمهوری دو نفره (یکی برای امور بین الملل و دیگری برای امور داخل کشور) است. بر همین اساس از مدت ها قبل شنیده می شد که به قالیباف گفته شده که او معاون اول است. اما شنیده های دیگری حاکی از آن است که با توجه به نامزدهای مختلفی که وارد صحنه شده (ویا می شوند) و به خصوص نامزد دولت و نامزد احتمالی اصلاح طلبان؛ طراحان جناح بیت نیز مصمم هستند نامزد رای آورترشان در مصاف انتخاباتی قرار گیرد تا با مهندسی کم دامنه تری در انتخابات مواجه باشند.
از این رو مدت هاست که در برنامه های مختلف تلویزیونی از ولایتی دعوت صورت می گیرد و بدین ترتیب سعی می شود از طریق این رسانه که برای بسیاری از اقشار اجتماعی تنها رسانه در دسترس است از وی چهره سازی کنند. اما هم چنان نظرسنجی های مختلف نشان از برتری و فاصله زیاد قالیباف از ولایتی دارد.
از طرف دیگر گفته می شود قالیباف که از سال ها قبل نیز نیروی عظیمی را برای ستادهای انتخاباتی اش آماده و سازماندهی کرده بود چندان از ترتیب بندی یاد شده و معاون اولی راضی نیست .
بدین تریب شنیده فوق حکایت از دخالت احتمالی نتایج نظرسنجی ها به عنوان یکی از متغیرهای مهم در تعیین نهایی نامزد این مثلث انتخاباتی نزدیک به بیت رهبر ج.ا دارد.
این در حالی است که برخی ناظران سیاسی به شکل متفاوتی معتقدند رهبر ج.ا و طیف نظامی – امنیتی حاکم در رابطه با انتخاب نامزد احتمالی مورد حمایت شان هم چنان در تردید هستند و به عبارتی خودشان هم هنوز نمی دانند که در نهایت طرف چه کسی را بگیرند! و برخی دیگر نیز معتقدند نامزد نهایی بیت هیچ کدام از این افراد نخواهند بود.
زمان زیادی تا انتخابات باقی نمانده و گذر زمان همه این ابهامات را روشن خواهد کرد.