سمت و سوی مثلث انتخاباتی

نقش نظرسنجی‌ها یا نارضایتی قالیباف؟

شنیده شده است که

در مثلث انتخاباتی ولایتی – قالیباف – حداد عادل قرار شده که در انتخاب نامزد نهایی  توجه ویژه ای به آمارها ی نظرسنجی ها صورت گیرد.

طبق همین شنیده این مثلث از طریق حداد با بیت رهبرج.ا مرتبط اند و نزدیکترین نامزد ها به طیف رهبری هستند. همان طورکه قبلا نیز در همین ستون آمده بود از مدتها قبل مشخص بود که تمایل رهبر ج.ا به نوعی رئیس جمهوری دو نفره (یکی برای امور بین الملل و دیگری برای امور داخل کشور) است. بر همین اساس از مدت ها قبل شنیده می شد که به قالیباف گفته شده که او معاون اول است. اما شنیده های دیگری حاکی از آن است که با توجه به نامزدهای مختلفی که وارد صحنه شده (ویا می شوند) و به خصوص نامزد دولت و نامزد احتمالی اصلاح طلبان؛ طراحان جناح بیت نیز مصمم هستند نامزد رای آورترشان در مصاف انتخاباتی قرار گیرد تا با مهندسی کم دامنه تری در انتخابات مواجه باشند.

از این رو مدت هاست که در برنامه های مختلف تلویزیونی از ولایتی دعوت صورت می گیرد و بدین ترتیب سعی می شود از طریق این رسانه که برای بسیاری از اقشار اجتماعی تنها رسانه در دسترس است از وی چهره سازی کنند. اما هم چنان نظرسنجی های مختلف نشان از برتری و فاصله زیاد قالیباف از ولایتی دارد.

از طرف دیگر گفته می شود قالیباف که از سال ها قبل نیز نیروی عظیمی را برای ستادهای انتخاباتی اش آماده و سازماندهی کرده بود چندان از ترتیب بندی یاد شده و معاون اولی راضی نیست .

بدین تریب شنیده فوق حکایت از دخالت احتمالی نتایج نظرسنجی ها به عنوان یکی از متغیرهای مهم در تعیین نهایی نامزد این مثلث انتخاباتی نزدیک به بیت رهبر ج.ا دارد.

این در حالی است که برخی ناظران سیاسی به شکل متفاوتی معتقدند رهبر ج.ا و طیف نظامی – امنیتی حاکم در رابطه با انتخاب نامزد احتمالی مورد حمایت شان هم چنان در تردید هستند و به عبارتی خودشان هم هنوز نمی دانند که در نهایت طرف چه کسی را بگیرند! و برخی دیگر نیز معتقدند نامزد نهایی بیت هیچ کدام از این افراد نخواهند بود.

زمان زیادی تا انتخابات باقی نمانده و گذر زمان همه این ابهامات را روشن خواهد کرد.

مطالب مرتبط

جبهه اهل سنت ایران| در ابتدای این نامه با اشاره به «اختصاص مبالغ کلان و هنگفت به نهادهای دینی و مذهبی و حوزه‌های علمیه» در بودجه ۱۴۰۰، بر لزوم «مردمی‌بودن» حوزه‌های علمیه تاکید شده و آمده است: «شایسته است نهادهای دینی و مذهبی به‌جای بودجۀ دولتی از مساعدت‌ها و مشارکت‌های مردمی استفاده کنند... درصورتی‌که مراکز و مدارس دینی از بودجه دولتی استفاده کنند، مردم مساعدت نمی‌کنند و این ضایعه بزرگی‌ست.

حکم دادگاه رسیدگی به تخلفات مالی عیسی شریفی قائم مقام قالیباف در شهرداری تهران مبنی بر رد مال به ارزش ۴۸۰ میلیارد تومان و ۲۰ سال حبس قطعی شده است.

این پرونده در دادسرای نظامی بررسی شده و عیسی شریفی، سردار مهردادی و محمود سیف از متهمان این پرونده هستند.

با توجه به اینکه قالب شهرهای کشور در وضعیت زرد و نارنجی کرونایی قرار گرفتند، ۱۰ شهرستان استان مازندران در وضعیت قرمز کرونایی قرار گرفته است.
هم اکنون شهرستان‌های نکا، ساری، قائم‌شهر، جویبار، سوادکوه، بابل، فریدونکنار، آمل، تنکابن و رامسر در وضعیت قرمز کرونایی قرار دارند و مابقی شهرستان‌ها در وضعیت نارنجی هستند.

مطالب پربازدید

مقاله