محمد علی نجفی: نامی از من برای انتخابات برده نشود

شنیده شده است که

محمد علی نجفی از مدتی پیش به بعضی از اصلاح طلبانی که نام وی را برای نامزدی انتخابات در محافل گوناگون و به طور علنی و غیر علنی مطرح می کردند گفته است نامی از وی برای نامزدی انتخابات برده نشود.

شایان ذکر است نامزدهای مختلف اصلاح طلب مدتی است از دوسو تحت فشار هستند از یک سو فشار شرایط سیاسی موجود و ناامیدی از این که بتوانند کاری بکنند و یا هراس از اینکه در سناریویی از سوی جریانات مسلط و حاکم بر کشور به عنوان مهره و ابزار مورد استفاده قرار گیرند و نیز از سوی برخی دوستان خویش که صرفا خواهان آمدن آقای خاتمی هستند و معتقدند کسی نباید در برابر ایشان نامزد شود.

آقای نجفی  هم‌اکنون یکی از اعضای شورای شهر تهران  است. وی از ۱۳۶۰ تا ۱۳۶۴ در دولت‌های آقایان باهنر، مهدوی کنی و موسوی وزیر فرهنگ و آموزش عالی و در دولت آقای هاشمی رفسنجانی وزیر آموزش و پرورش بود. در دولت اول آقای خاتمی نیز  رییس سازمان برنامه و بوجه بود. گفته می شود وی در میان برخی معلمان و دانشجویان و نیز برخی تکنوکرات ها دارای محبوبیت و صاحب رای است.

در مورد آقای نجفی از مدتی پیش شایعاتی  به گوش می رسید که بدان خاطر که وی فرد قابل پذیرش تری در میان اصلاح طلبان (بعد از آقای خاتمی) و نیز فرد رای آورتری در میان افراد مختلفی است که در این جناح مطرح شده اند؛ از سوی برخی محافل پنهان قدرت به طور مستقیم و غیرمستقیم علائم هشداری برای عدم ورود به انتخابات دریافت کرده است.

ضمن آن که مدتی پیش شنیده هایی از این که آقای نجفی گفته من ناراحتی قلبی داشته و آمادگی ورود به انتخابات را ندارم نیز به گوش می رسید.

هم چنین در روزهای اخیر گفته می شود ایشان به یکی از افراد اصلاح طلبی که متفاوت از دیگران می اندیشد و تلاش زیادی برای طرح نام آقای نجفی برای ورود به انتخابات داشته نیز صریحا گفته است از وی نام نبرد و افزوده است رای من نیز به خاتمی است . شنیده شده وی به استراتژی نیروهای نظامی – امنیتی برای تعدد نامزدها در میان اصلاح طلبان نیز نیم نگاهی داشته است.

در هر حال خبرهای رسمی منتشره در روزهای اخیر مانند اعلام برنامه جمعی از اصلاح طلبان و افزایش تمرکز روی آقای محمد خاتمی صورت مسئله را برای این دسته از اصلاح طلبان – خواه،ناخواه- ساده تر کرده است.

مطالب مرتبط

جبهه اهل سنت ایران| در ابتدای این نامه با اشاره به «اختصاص مبالغ کلان و هنگفت به نهادهای دینی و مذهبی و حوزه‌های علمیه» در بودجه ۱۴۰۰، بر لزوم «مردمی‌بودن» حوزه‌های علمیه تاکید شده و آمده است: «شایسته است نهادهای دینی و مذهبی به‌جای بودجۀ دولتی از مساعدت‌ها و مشارکت‌های مردمی استفاده کنند... درصورتی‌که مراکز و مدارس دینی از بودجه دولتی استفاده کنند، مردم مساعدت نمی‌کنند و این ضایعه بزرگی‌ست.

حکم دادگاه رسیدگی به تخلفات مالی عیسی شریفی قائم مقام قالیباف در شهرداری تهران مبنی بر رد مال به ارزش ۴۸۰ میلیارد تومان و ۲۰ سال حبس قطعی شده است.

این پرونده در دادسرای نظامی بررسی شده و عیسی شریفی، سردار مهردادی و محمود سیف از متهمان این پرونده هستند.

با توجه به اینکه قالب شهرهای کشور در وضعیت زرد و نارنجی کرونایی قرار گرفتند، ۱۰ شهرستان استان مازندران در وضعیت قرمز کرونایی قرار گرفته است.
هم اکنون شهرستان‌های نکا، ساری، قائم‌شهر، جویبار، سوادکوه، بابل، فریدونکنار، آمل، تنکابن و رامسر در وضعیت قرمز کرونایی قرار دارند و مابقی شهرستان‌ها در وضعیت نارنجی هستند.

مطالب پربازدید

مقاله