سرنوشتی که قبلا نیز برخی از قضات گوش به فرمان دچار شده بودند

قاضی صلواتی از درون فروپاشیده است

 شنیده شده است که

ابوالقاسم صلواتی معروف به قاضی صلواتی یکی از قضات گوش به فرمان بازجویان که تاکنون بی رحمانه حکم های تند و خشن فراوانی را علیه متهمان سیاسی صادر کرده است از درون به هم ریخته و حال مناسبی ندارد.

طبق همین شنیده که از منابع نزدیک به افراد امنیتی نقل شده است وی به علت حجم زیاد کار و فشارهای روانی ناشی از اعمال فشار به وی توسط بازجویان و نیروهای امنیتی برای صدور هر نوع حکمی که اراده بازجویان برآن قرار دارد ،برای متهمان سیاسی ولو محتویات پرونده به روشنی خلاف آن را نشان میدهد؛ دچار افسردگی و فروپاشی درونی شده است .

هم چنین گفته می شود وی تمایل چندانی برای قضاوت ندارد اما همچنان بی اراده در دست بازجویان است و ماشین امضای احکام سفارشی آنان شده است.

شایان ذکر است در گذشته نیز برخی دیگر از قضات دادگاه هایی که متهمان سیاسی را محاکمه میکردند دچار همین وضع می شدند. قضاتی که بنا به نقاط ضعف قبلی شان و یا به خاطر به برخی فرصت طلبی ها و منفعت طلبی هایی که در گوش به فرمانی در این نوع پرونده ها دارند؛ دست به هر کاری زده و هر اراده ای که بازجویان برای اعمال فشار و شکنجه برمتهم، تمدید بی دلیل قرار و حبس در انفرادی، فشار به خانواده های زندانیان، صدور احکام سنگین، ممانعت از مرخصی و .. دارند؛ را عملی می کردند.

بسیاری از خانواده های ملی-مذهبی در پرونده این جریان در شعبه 26 دادگاه انقلاب در سالهای 79 -80 شاهد بوده اند که قاضی دادگاه (به نام دهنوی و موسومی به قاضی حداد) مرتب قرص های اعصاب مصرف می کرده و یک بار هم به یکی از خانواده ها گفته بود شما ها به علت فشارهایی که به من آورده اید و فضایی که در بیرون ساخته اید باعث شده اید من مشت مشت قرص بخورم و برخی از این قرص ها را نیز به همسریک زندانی سرشناس نشان داده بود.

شایان ذکر است همین قاضی در جریان این پرونده به منافع مادی بسیار زیادی رسیده بود و به گفته یکی از دوستان وی برای پیمودن عرض زمینی که وی از منافع مادی حاصله از این زمین خریداری کرده باید با ماشین دقایق طولانی صرف می کردید!

مطالب مرتبط

جبهه اهل سنت ایران| در ابتدای این نامه با اشاره به «اختصاص مبالغ کلان و هنگفت به نهادهای دینی و مذهبی و حوزه‌های علمیه» در بودجه ۱۴۰۰، بر لزوم «مردمی‌بودن» حوزه‌های علمیه تاکید شده و آمده است: «شایسته است نهادهای دینی و مذهبی به‌جای بودجۀ دولتی از مساعدت‌ها و مشارکت‌های مردمی استفاده کنند... درصورتی‌که مراکز و مدارس دینی از بودجه دولتی استفاده کنند، مردم مساعدت نمی‌کنند و این ضایعه بزرگی‌ست.

حکم دادگاه رسیدگی به تخلفات مالی عیسی شریفی قائم مقام قالیباف در شهرداری تهران مبنی بر رد مال به ارزش ۴۸۰ میلیارد تومان و ۲۰ سال حبس قطعی شده است.

این پرونده در دادسرای نظامی بررسی شده و عیسی شریفی، سردار مهردادی و محمود سیف از متهمان این پرونده هستند.

با توجه به اینکه قالب شهرهای کشور در وضعیت زرد و نارنجی کرونایی قرار گرفتند، ۱۰ شهرستان استان مازندران در وضعیت قرمز کرونایی قرار گرفته است.
هم اکنون شهرستان‌های نکا، ساری، قائم‌شهر، جویبار، سوادکوه، بابل، فریدونکنار، آمل، تنکابن و رامسر در وضعیت قرمز کرونایی قرار دارند و مابقی شهرستان‌ها در وضعیت نارنجی هستند.

مطالب پربازدید

مقاله