اختلاف نظر روحانی و رهبرج.ا در باره سفر خاتمی برای خاکسپاری نلسون ماندلا

شنیده شده است که

بین حسن روحانی و رهبر ج.ا در باره سفر آقای خاتمی برای شرکت در مراسم خاکسپاری نلسون ماندلا اختلاف نظر بوده است.

سخنان آقای خاتمی در روزهای اخیر مبنی بر این که قرار بوده وی برای شرکت دراین مراسم برود ولی بعدا این کار صورت نمی گیرد؛ بار دیگر یاد آور شنیده ای است که همان روزها در محافل سیاسی شنیده می شد.

طبق این شنیده در یکی از دیدارهای حسن روحانی با رهبر ج.ا؛ آقای خامنه ای از رئیس دولت گله گی میکند که وی نباید اینجا و آنجا از ضرورت سفر محمد خاتمی برای تشییع و خاکسپاری نلسون ماندلا سخن می گفت و حمایت می کرد.

گفته میشود حسن روحانی اما به رهبرج.ا گفته است وی همچنان معتقد است که به نفع نظام بوده که محمد خاتمی به این سفر میرفت و در جمع دیگر شخصیت های سیاسی در تشییع جنازه حضور میداشت.

شایان ذکر است شنیده های متعددی از قضاوت ها و برخوردهای تند رهبر ج. ا در باره آقای خاتمی شنیده شده است. برخورد تند کیهان و دیگر رسانه های افراطی نیز حکایت از همسویی رهبر ج.ا با این رویکرد است. برخی ناظران سیاسی معتقدند رهبرج.ا هر از چندی و به بهانه های مختلف این نظر خود را به حسن روحانی یادآور میشود تا وی بداند که خط سرخ های بیت کجاها قرار دارد. سفر برای خاکسپاری نلسون ماندلا نیز جدا از اهمیت خاص خود اما یک بهانه برای یادآوری و اعلام هشدار و یادآوری حساسیت های «نظام» که اسم مستعار آقای خامنه ی است به رئیس جمهور یوده است.

شایان ذکر است  آقای خاتمی اخیرا درقسمتی از گفت و گوی اش با سالنامه روزنامه شرق گفته است: ماندلا شخصیت دوست داشتنی و ماندگار در تاریخ است؛ انسانی که با زشت ترین و نفرت انگیزترین شکل ستم و خشونت (تبعیض نژادی) مقابله کرد و آن را از پای درآورد ولی هیچ گاه به فکر انتقام و خشونت متقابل نیفتاد. ما با جناب ماندلا روابط بسیار نزدیک و صمیمی ای داشتیم. قصد داشتم برای ادای احترام به او در مراسم تدفینش شرکت کنم که بعدا جناب آقای روحانی خواستند به نمایندگی از دولت و کشور بروم و من هم قبول کردم.اگر این سفر صورت می گرفت به نفع کشور و حیثیت ملت ما بود ولی نشد. علت آن را باید از آنها پرسید که نگذاشتند از این فرصت تاریخی به نفع انقلاب و کشور استفاده شود.

مطالب مرتبط

جبهه اهل سنت ایران| در ابتدای این نامه با اشاره به «اختصاص مبالغ کلان و هنگفت به نهادهای دینی و مذهبی و حوزه‌های علمیه» در بودجه ۱۴۰۰، بر لزوم «مردمی‌بودن» حوزه‌های علمیه تاکید شده و آمده است: «شایسته است نهادهای دینی و مذهبی به‌جای بودجۀ دولتی از مساعدت‌ها و مشارکت‌های مردمی استفاده کنند... درصورتی‌که مراکز و مدارس دینی از بودجه دولتی استفاده کنند، مردم مساعدت نمی‌کنند و این ضایعه بزرگی‌ست.

حکم دادگاه رسیدگی به تخلفات مالی عیسی شریفی قائم مقام قالیباف در شهرداری تهران مبنی بر رد مال به ارزش ۴۸۰ میلیارد تومان و ۲۰ سال حبس قطعی شده است.

این پرونده در دادسرای نظامی بررسی شده و عیسی شریفی، سردار مهردادی و محمود سیف از متهمان این پرونده هستند.

با توجه به اینکه قالب شهرهای کشور در وضعیت زرد و نارنجی کرونایی قرار گرفتند، ۱۰ شهرستان استان مازندران در وضعیت قرمز کرونایی قرار گرفته است.
هم اکنون شهرستان‌های نکا، ساری، قائم‌شهر، جویبار، سوادکوه، بابل، فریدونکنار، آمل، تنکابن و رامسر در وضعیت قرمز کرونایی قرار دارند و مابقی شهرستان‌ها در وضعیت نارنجی هستند.

مطالب پربازدید

مقاله